信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
可以再轉做 am , 慳番 $300 年費,有無 so
將moneyback 換左RC
有效期同新賺RC嘅一樣。
唔係
Scsc 唔係cut左payme喇咩
cut o左好撚柒耐啦 不過用鳩開 佢費撚柒事轉之馬
有 但東亞日既獎賞係2/5/8/11月先出
詳情睇番#4/東亞日 terms
咁咪可以無限轉換,之後delay 個d 獎賞錢既expiry date
但mb 轉既rc , 有無得換到am 先, 一陣好似朋友送個d rc 咁,淨係可以扣簽賬就無用
係分開計=700
純粹轉RC->易賞錢->AM都有賺

假設VS中最紅類別

$1 = (1+5+3)/250
=0.036RC = 1.8易賞錢 = 0.45里

即係$2.22一里,抵過平時$2.78一里

btw睇左T&C, 個promo做夠3個月就完
蔡楓華有咩問題
唔撚係呀?屌佢老味又送乜又送物呀嗎,佢最撚興嫁啦!最拉尾睇吓,屌你老味!屌你老味黃豆咁撚大粒果d唔知乜撚野,屌你老味攞撚左你要掉果d野
今個月去韓國諗住用東亞,而家都已經6爆左個回贈了,真係迫我又要用番大貓賞世界
海外爆咗?本地、海外上限分開計喎
如果我無理解錯,只要你有100 RC,轉一轉就送最多價值$50 MB?

BTW有冇人有MB轉返 RC 嘅terms and conditions?

由即日起至2019年8月31日,透過滙豐Reward+應用程式成功兌換「獎賞錢」至「易賞錢」積分可享高達額外50%「易賞錢」積分。

優惠詳情

於推廣期內,您可透過Reward+「兌換獎賞錢」功能轉換「獎賞錢」至「易賞錢」積分並享高達額外50%「易賞錢」積分。於一般情況下,每$1「獎賞錢」可兌換50「易賞錢」積分。於額外50%「易賞錢」積分優惠情況下,每$1「獎賞錢」可兌換75「易賞錢」積分,即每兌換$1「獎賞錢」可同時獲享額外25「易賞錢」積分。
於額外50%「易賞錢」積分優惠下,您最多只可獲享額外2,500「易賞錢」積分。不論您持有多少張合資格信用卡或連結至多少個「易賞錢」手機應用程式賬戶,額外「易賞錢」積分只會就首個有兌換紀錄的「易賞錢」手機應用程式賬戶之兌換交易而釐定。
D rc 就黎到期 換晒過去先再諗, 之後再換番個黎等d 優惠再換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞