信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
正 上星期2 申請VS 西亞 今日收到

好似係
你有冇睇佢最上嗰條link? 講緊大學畢業生開唔洗keep, 唔夠都唔洗比錢

本優惠適用於符合以上第 1 及 2 條所指定的運籌理財戶口。
4. 合資格客戶成功開立或晉級運籌理財戶口後可獲享豁免首 5 年的低額結存服務費。及後如有關戶口三
個月的平均全面理財總值低於港幣 20 萬元(或等值貨幣),則需每月繳付低額結存服務費港幣 120
元。低額結存服務費適用於客戶持有的每個綜合理財戶口。
唔係喎
講緊新例
大學生5年 20萬容乜易
咁講真開advance作用都不大

你話張白金卡同普通果張又分別唔大

反而渣打用premium 理財起碼有海外提款免手續費
正想問 Advance白金同普通白卡有咩分別
申請左張埃鈦就送多張銀聯卡比我
係咪兩張都可以食到迎新?
唔係送, 係一定要一個package咁申請
一個package咪一份迎新囉
想問下HSBC Vs本地簽帳計唔計係鋪頭用apple pay?
之前見到有巴打話計
但我打過上hotline佢又話唔計
求指點
咁咪最多話大學生可以免費用五年,唔代表之後唔downgrade
明白
去做gym個d autopay
睇左條款東亞日唔計
用邊張card好?
都有,要網上登記
開運籌理財account 佢有張運籌理財白金visa 卡
你講既advance 白金係咪呢張?
求救...用西亞係外國網買野 但張ORDER pending左
打上外國網CS話未收到銀行approval
打去西亞CS話approve 左 係對方銀行未收錢
應該點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞