信用卡討論區 (72) 之大貓 VS 決戰西亞 VS

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我好快 一兩個星期就收到卡
17申請 27出卡
反而大媽最慢差唔多4個星期
搭單問下大家本身有AE白金咭and priority pass ,嚟緊有fd外國過嚟我可以直接用白金咭或者priority pass帶佢去香港機場T2嗰個貴賓室???
必要駛既錢就簽
Plaza Premium 可以直接用白金卡 1+2 (主卡+guest)
用 Priority Pass 最多 1+1
以前好似見過earnmore有回贈上限
不過啱啱google又唔覺
有冇高人指點下
利申:依幾日想簽大額嘢 開唔切新卡(迎新)
想問下東亞VS apple pay比完錢 wallet個交易紀錄唔係即時show 到?
好似2000一年
原來係咁 唔怪得有人話無上限 又有人話有限 Thx
不過信用額唔夠 又要入錢
起iphone度,點樣轉張Suica入apple watch度呢?
西亞vs 迎新用家留意
迎新只計“零售"類別 from 西亞熱線
想問點先知佢係零售?
一般商戶交易都當,其實都係睇MCC決定係咪零售
巴打知唔知轉台買機算唔算 我驚佢當左我交費
持有即可
唔好唔要面咁落去比哥哥姐姐笑
請問幾時會派3月份用大貓visa賞世界既獎賞錢?
日日mon住都睇唔到有入
搞啦 排快線方便d
我今日有筆錢唔小心用左iti簽
我都諗緊搞唔搞呢個戶口,啱啱grad
搞啦搞啦快好多㗎不過如果開卡嘅話好似開白金好啲
上網約開啦
利申開左
有無睇報紙? 佢有寫每三個月都要keep到20萬, 唔係嘅話可以downgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞