香港人真係欠咗曾蔭權

411 回覆
3930 Like 429 Dislike
2005至2009係咪啱啱走出2003年低谷,樓價租金又相對合理,所以算係太平既幾年
2010開始樓價就go go go
關我撚事,點解要欠
停居屋都合理?
老董搞嘅投資移民計劃,即係賣身份證計劃,係第一個地雷

跟手每日150人,入面有窮有富啦

梁振英時期落閘停止投資移民,其實去到呢個位,做乜都已經返唔到轉頭

曾蔭權任內算係不作為,親商,少爆發民怨,但芝麻綠豆嘅便宜都要貪嘅人,有乜好吹奏

黃種人最大嘅缺點永遠都係,利字當頭,有權就會出現腐敗,就算今時今日可以完全港人治港,中央完全冇介入,都係一篤屎嚟

要香港好,一定要有優秀民族去管治,黃種人管黃種人,點都係死症
董建華已經set到個下限無限低 應該後無來者
貪曾任內無限放雙非支那黎產卵赤化香港下一代,布局10年依加終於見效

低等下賤00後中小雞個個係街大大聲講匪語
如果睇數據 樓價升得最急 係咪689 777 時期
90年代已經有 讀中學果陣 一班總有兩三個大陸落黎老兩三年
任一招
香港第1任發展局局長 淋病
任期 2007年7月1日-2012年6月30日
D樓即刻下個月就起好咩

又要搵地,做規劃,真係起,前前後後要用幾多年
寧願政府乜都唔做
想睇連登仔做特首,示範點樣以行政長官身份對抗支共
在任10年冇起居屋

仲要戇鳩到將啲起好既居屋變撚哂做公屋,紀律部隊宿舍,一係賣鳩埋比私人發展商

抵你坐到入棺材啦屌你老母臭閪!

死撚左比人拎返出嚟鞭屍啊死監躉!
果然一落台就有人讚
過多幾年689都大把人捧上天
唔關英哥事嫁
都係啊爺迫佢做
佢都唔想

還我英哥哥清白
一舊屎好食過兩舊屎
你依家就當然咁講,但個陣佢乜柒都無做,都係有份令到依家變成咁
欠乜撚
講到佢人民英雄咁
十大基建包括
高鐵
港珠澳
西九
河套區
啟德

你一定覺得呢啲濕鳩大白象好撚有用啦
屌你老母曾蔭權唔撚起居屋推高樓價
乜撚野𠝹手,60歲仲扮MK仔咩
班地主當佢係神tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞