香港人真係欠咗曾蔭權

411 回覆
3930 Like 429 Dislike
樓價跌就真係大鑊
我從頭到尾都支持曾蔭權....
睇下香港GDP Growth 條curve ....
如果佢主政下唐唐搞得成GST
稅基就唔會完全賣地
但最後全港左中右廢中青全面屌搞唔成
講真不嬲覺得佢勁,由做藥品推銷到做行政主任,之後直頭保送外國進修。

唔係每個人都做到。 之前黃仁龍講剛果共和國單野已經知佢係超大壓力,但最後都頂。

不過另一方面,唔係公屋居屋又真係冇遠見。同埋係真係衰貪心,最後搞到比人冼左一鍋。
玩po 勁!!
樓主
痴撚線隔一排就有po吹奏
冇而家咁差唔代表佢係好人有幾撚難明呀?
𠝹手? mk仔個d?
老實講,睇佢下場就知佢聽唔聽中共話
貪果雞雜咁多都比人收皮,
而家果d,幾千萬幾千萬咁收都無事,
能力上唔比較,對中共服從性上一定低過而家d太監
貪乜鬼心呀....
佢只係租左一家專設計比佢既屋....
唔可以話欠左佢
但佢算係回歸後比較正常既特首
哩條友遭左天譴未
遲啲肯定吹奏689條垃圾
曾的確已經係咁多個入面做得最好嗰個

當年貪曾叫777check下駛唔駛起番樓
777(同佢班下屬)計完數話唔駛

結果?
我都好認同 其實係睇大陸邊個做主席 態度強唔強硬 好明顯習近平比胡錦濤強勢好多
Source ?
係咪真係欠咗佢我唔敢講啦
但福田口岸當初真係預留咗位置做兩地兩檢架
係垃圾港共奶共奶到上心口
有圖 不過要搵返雲海fb
咪on9
佢只係相對上好啲 唔代表佢真係一個好人
佢受薪為香港人做野 唔好講到香港人欠左佢咁
維護香港民主自由 做一個好既決策者 呢個係佢份

香港人冇欠佢

唔需要一捧一踩 條柒婆仆街大家都知
但曾蔭權有幾好?真係唔覺
佢只不過做緊一個「人」會做既野
做一個好既決策者 呢個係佢本份
界手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞