香港人真係欠咗曾蔭權

411 回覆
3930 Like 429 Dislike
欠你老母臭閪
你當689死架?
基本上特首排名:煲呔》老董〉淋病》68狗
其實源頭係自由行
冇撚有錯!累死幾多80.90後
[回帶] 曾蔭權為加大香港人口,鼓勵引入雙非
https://lih.kg/1173934
[回帶] 曾蔭權為加大香港人口,鼓勵引入雙非
https://lih.kg/1173934
香港唔發展好過發展,發展D錢都係送上去奶共
留番D錢等第日香港重光再用好過
欠佢老母
都係嗰句

邊個做完行政長官會坐監嘅

邊個就係好人
但最嚴重問題,樓價炒到咁,地產霸權時代,係佢帶頭wo
咁多位特首都係屎,只係比較邊堆屎臭d咁姐
樓主啲消息邊度黎先?
淨係睇曾蔭權做行政長官時候既班底就知香港人欠左佢。

大家睇倒689同777既班底都擰哂頭就知咩事啦。原有班底叻既人/做倒野既人大部分出走;招攬唔倒人才就搵冇能力/冇政積/冇民望既頂上結果露哂底。

多得東方當年日日A1都係講貪曾,洗哂絕大部分港豬既腦
邊個「直接」派6000,又邊個「咁間接」派4000
邊個重開公務員職位打救班乞食科既人
董伯果代啊爺剛接手,都唔知點玩,又撞正經濟最差果陣,都冇水搵,又得董伯自己玩,食住鬼頭剛走人才資源仲有剩,叫不過不失

去到貪曾,佢係政府做左禁耐好明顯佈曬局,上馬就推經濟,冇靠大陸都推得高算幾叻仔,暫時唯一一個冇大陸背景的特首 (6000福政都得佢搞)

後果2個食得屎
林鄭都話曾俊華好得閒,咩都唔做
okok, 全香港人欠咗佢啦佢呢個特首最無辜最好,係既話,之前就唔會個個都屌佢啦
不過,你地覺得我地香港人係欠咗佢既咪欠囉
千幾正評救撚命
以後連登論政仲有咩說服力
起錨啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞