[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike

【WF上海消息】

『先行預訂』+『優先派貨』
產品:[鐵機巧] 04 柯柏文
售價:RMB 2,760 → RMB 2,650 (運費到付)

★由2019年6月8日9:00開始於千值練/Flame Toys展位接受預訂★

※本產品是一般販售商品,WF上海是唯一搶先全球接受預訂之地點。官方網店D4TOYS.COM、千值殿及其他分銷途徑的預訂詳情將於稍後時間公佈。

【WF Shanghai news】

『Early pre-order』+『Early delivery』
Item: [KURO KARA KURI] 04 Optimus Prime
Price: RMB 2,760 → RMB 2,650 (freight collect)

★We will take pre-order from 9:00am, 8 Jun at Sentinel / Flame Toys booth★

※This item will be sold via normal toy shops but WF Shanghai is the first only place to take pre-orders. Pre-order details for official e-shop D4TOYS.COM, Sen-ti-den and other distribution channels will be announced later.

文哥三千蚊
遲下天火又三千
4000?
多謝報料! 不過我玩唔起, 等其他巴打出圖
3千我都唔一定買
4千買隻咁"復古"嘅"新貨"
我過唔到自己
我開頭睇以為係台幣
唔係我嘅童年
台幣又過火左啲
+1
我係V型六神個堆先係
十六機有無咁多fans捧
年紀大少少個班巴打會有興趣, 但咁貴的話相信都
近期新出嘅超合金魂有賣貴過$3000咩?
唔計炒價應該無, 但咩都炒
今日如果各位出開去, 請注意自身安全
精品要3500
月尾六神唔好玩野
乜鳩野16機一定炒唔起
炒價好多都過3K
+1
本身1516, 見到BOXART後奶野
明明15機, 你係咪加多隻按摩器去佢褲檔位
我估應該好似宇宙大帝咁嘛?復刻六神都過三千咁我等黎做乜?
大帝新版好似都係2千內?

六神超過2千我就當睇唔到, 我唔買唔洗死, 成個市場嘅BAMDIE貨,
貨量同個價都SHORT左
咪係,百獸王初初出都係二千頭
二千頭我覺得算係合理利潤

4千............
17年我仲2千頭二手gp收
今年d炒風痴左線
下下造市到出面
\
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞