[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
霸界王武器pack 唔通動畫化個下 再用武器包加持
綠渣我等跌價先入幾隻
最大舊就係開門器, 其次就係螺絲批。
BM轉轉拳我估有機會用返帝王個效果件, 咁我當然希望佢整得再暴力啲
而家開始得開門器 有圖
好似
頂, 我都想起雙飛
大家都完全唔似生活喺疫境中。GGGG我pass喇,三千幾齋買造型真係有啲唔捨得。

Rockman不斷同我招手
張圖好似係BAMDIE嘅, BIG GREEN DICK
咁老實講幾可會分體 同埋係合左體先咁型姐
不過當然有分體係更加好
個人喜好,不喜勿插。

師兄metal build入咗乜?Freedom 2.0?
想入 但連邊度訂都無留意所以由佢啦
玩開Hot Toys GGGG 已經係極限
比我揀Freedom 同GGGG 都係GGGG 吸引大好多
PASS左GGGG仲諗咩, 上啦!
平衡到合體同造型, 暫時得SUPERMINIPLA...
其中一個原因係唔怕花同爛左都唔心痛...
個陣有諗過 但都係想要合金
FREEDOM係靚過1.0好多嘅, 不過買得咁辛苦...
吔蕉啦BAMDIE
合金魂會係SMP上面改, 不過價錢應該會好金
同埋, 唔知佢幾時出
香港笨大premium 會唔會開訂定開左啦? 無跟開睇post 講點訂完全唔知邊度黎 除左孤仔
唔熟 合金魂係咪今年會re 初版勇者王個個系列
唔係魂SHOP限定唔會開
不過依家普通貨同魂SHOP都係買到, 我放棄左了
好似係
通販Freedom聽講重難買過魂限
買唔到, 打少左隻字
所有通販MB都係, 多謝衰華行嘅垃圾食骨行貨,
同埋支那垬蛆搶爆日本購物網。
當然最過份嘅都係玩扮量少, 之後慢慢出貨嘅BAMDIE
都難怪嘅,啱啱收咗一生第一隻MB正義女神連重炮set,先知MB嘅質素有幾高,好大機會入埋四月出嗰option set。
Set 野delay左去五月lu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞