[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
真係見到有
新版3080放舊版3200
舊版好似話有斷手問題
已訂新版+Blade
新版斷空我要落幾錢訂? 心大心細緊

各位記得同身邊朋友講, 咪撚收舊版同返版, 要買就買新呢隻斷空我。
$1540
去千值殿就一半訂,$1540
好似幾靚 冇玩過千值練 買唔買得過
我都係入手過一隻龍王丸only,不過隻龍王丸好正唔洗換件就變到型
隻斷空我初版出個陣有斷手問題,不過都好耐之前了,老千依家出既都有d質素既,由其佢個metamor-force系列
THANKS! 一半訂都可以考慮下
補充返今次有針對爆個位落金屬件(應該係俾隻老翻激到老千都用金屬),
同埋老千野唔好諗住炒, 自己想要先買。
因為一買返嚟半年內有保養, CHECK清楚, 萬一中奬都有得救。

不過甩漆爆油之類佢地唔保
又話yen貴
訂日版仲平100蚊不過冇保養唔敢搏
咪搏, 搭車去荃灣同自己寄去廣東, 揀係揀去荃灣
https://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12562401989.html
千值練天元突破紅蓮螺巖
模型 TEST SHOT SAMPLE REPORT,
錯過左成品嘅, 呢隻都止到下渴嘅, 最緊要有羅善巖

稍為貼一張, 佢內容有寫為左慳PARTS數, CUT左部分野,
・肩アーマーカバーの追従ギミック。
・肩シールドの可動機構。
・前腕のロール機構とスイング機構。
・上体の可動とグレン(胸部)の開口が連動するギミック
以前嫌貴無入舊果隻
今次可以快點強姦我了
補多2張圖

強姦我+1
舊個隻正價好OK, 但依家二手都炒起, 痴線
模型好膠不了
但應該好過笨大既食玩質素既
呢啲係保留嘅gimmic, 對踋啲連動結構就cut晒

ka萬能俠再版,呢隻買唔買得過?
廢膠試模咋, 同埋覺得膠可以薄噴一層消光
謝指正, 心急睇唔到下面個段
個人覺得間廠麻麻, 係大隻同唔太貴
出天元合金2.0仲好
到時又恐慌性拋售
應該無可能, 唔係羅善巖唔會胎死腹中
感覺似係拉神問題, 老千未必再出到天元嘅完成品。
有無巴打好洛人克
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞