[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
擺POSE好有心機, MARK低晒啲相了
山口前期個百幾隻都係易出油, 用料太差, 近三四年嘅好左少少

另外佢擺POSE真係難, 難在要一邊扭一邊再慢慢調整, 好洽人玩...

但都出過唔少精品, 例如天元個堆, 同埋OVERMAN個兩隻等等
無龍帝, 我不了
好鬼奇怪
有啲位上好紅色俾你
偏偏剩返幾個3角形位要你自己貼貼紙
好多時都唔明佢地點開模...
不過都有可能係我地俾BAMDIE寵壞晒。

BTW, MAFEX隻初號機, 聽到評價都唔得, 唔知有冇日本REPORT睇
天元竟然咁幸運
有咩問題?玩落幾正喎
見到兩張圖, 啲紫色膠有水紋, 同埋腰個可動唔得

你買左得唔得閒POST圖
我都心郁郁緊
天元設計係OK嘅, 不過前幾隻用料都係會出油

之後出個個4隻嘅BOXSET好少少
出油呢下真係為之卻步
我啲羅善巖洗左兩三次, 噴光油都照出, 最後噴消光先好少少...

得BOXSET個隻係令身...
ただいま秋葉原で開催中の「ホビージャパン半世紀祭」にて、最新情報を多数公開中!
AMAKUNIプロデュースのPVCフィギュア「彩火乃紀」!
安藤賢司氏制作の「ベターマンネブラ コンセプトモデル」!
ホビージャパン×AMAKUNI×千値練が贈る合金TOY「ジェネシックガオガイガー」!
続報にご期待下さい!! https://t.co/jrx1KFNjzn
啱啱想嚟貼, 正啊!!!
千值出勇者王
真係必入啦

*近兩年千值練越來越有貨賣
終於有廠肯skip ggg直接出始源
係貴同用料間中甩漏
GGGG等BAMDIE應該仲要等10年
咁樣搞一搞,bandai會唔會出隻超合金魂打千值
反正minipla都可以用黎做參考開模

一大喜訊丫
唔知有無得分體合體呢
有機會, 有競爭先會有進步
BTW, GGGG我會BUY THEM ALL
理得佢咩廠
我估唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞