[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
隻gggg係隔離post見到好似會有option set
無鬆, 不過黑色金屬位俾霉菌蝕緊
純個人意見,
如果有SR合金, 又想玩合體, 呢隻可以再諗清楚先訂。
武器SET老老實實, 你唔會玩好多次, 有都係裝完影一次相就收埋。

但如果你無任何一隻GGGG產品, 金錢上無問題, 櫃又有位,
咪諗, 衝啊!
我都唔知邊度望過, 但CHECK左TWITTER都未見,
可能上面同廠熟個啲有內部料
不過真係諗唔到有咩武器需要額外咁出 本身GGGG唔算多武器
呢樣請大家一齊屌柒BAMDIE, 佢地玩先。
如果, 我話如果咋
有單眼佬個部蛇機, 再出個決戰SET, 我會原諒老千

OPTION SET其實都可以做幾多野
護罩, 螺絲同螺絲批, BM轉轉拳, 希望小餐刀,
如果想谷埋霸界王, 就可以多埋個開門器

利申先, 掙扎緊超獸同佢, 哪有錢狀態
有冇再唔小心訂埋GGGG
嚴格黎講我唔係訂,因為我喺網上order所以俾咗全數
RISFG
FALCON X有冇訂埋
旺角岩岩已訂
有冇CHOK下店員問下OPTION SET
一樣~諗唔到點解唔訂

剩係千記都三, 四連, 隔離METAL BUILD又有, 仲有隻MC渣古,
救命啊
我入去果時都冇乜人 不過見個個入去都直接訂gggg
呢次千記真係回血劍 fatfat
請問係咪要full paid 訂?
冇wo 本體其實都夠玩
到佢真係出先決定買唔買埋都唔遲
冇本體剩買dlc都冇用啦
門市一半or full pay
上官網訂就only full pay
或者去其他玩具店訂都得 不過都要差唔多一半
提提大家, 想第一時間玩只有千值殿同D4, 去其他鋪訂平幾十, 但有機會最多遲2星期(通常都係遲1星期左右)
各位自己做決定
唔該晒
MC渣古唔靚喎,收隻gffmc紅渣仲好
狗衝左GGGG 武器包另售PK
無玩開 武器包全膠定都會合金
就係GFFMC啊
綠渣可以COSPLAY老京, 好難忍
以保護本體關節同埋成本考慮,
八成以上機會全膠
通常武器包幾錢
以依家咁進取嘅定價...
預600蚊以上會安全, 如果連開門器可能唔止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞