[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
想玩合體, 呢隻最好
造型就老千>MAX>SR合金
魂SPEC當年嚟計好有良心, 但無買過隻Layzner, 等有買過嘅巴打俾意見
睇左review,原來係要砌既咁睇四舊幾都幾貴下
要玩合體呢隻係最好選擇
千記d價錢係咁上下 不如話佢質素值唔值仲好
定價係咁上下, 不過夾硬搞限定, 個算數會更高...
質素其實只要正常發揮都無問題嘅
乜都無收你3000
係喎...螺絲批同螺絲都無
千值殿預訂優惠價:HK$3,050 (街客), HK$2,980 (VIP)
價錢同斷空我一樣,但個配件差一大截
斷空我翻出, 同埋為左打老翻

呢隻GGGG一出會係玩具史上最好玩(唔計合體)
呢個價算係估算內
但連把希望小餐刀都唔俾我, 條氣真係有啲唔順
最好玩?點解咁講?
差把刀仔同兩隻唔同色爪
部野咁既形態 其實都唔會預佢可動性有幾大

個個話貴 不如去玩bandai超合金魂
隻ggg合到體都係千幾蚊
老千嘅可動點都好過MAX個隻, 造型都係
合金魂成套有齊啦, BAMDIE肯出GGGG先得

仲有HELL AND HEAVEN爪有, D4TOYS度有寫
Hell and Heaven hands (2 sets)

買千值預佢可動唔大, 咁我買嚟做咩
3K玩具都唔話得貴? 同期仲有斷空我, FALCON X, DBOY, 唔玩METAL BUILD都死
GGGG隻SUPERMINAPLA我買左未砌, 評唔到
CMS Ver1.5, MAX Ver1.5, SR都有
齋計可動一定係SR最好, 因為最細隻最輕身。
GGG家族最煩係對翼太大, 成隻野個重心又高又向後墮, GGGG係最大問題。
MAX就做到對翼輕量化可動以當時嚟計算係好好。
CMS為左就合體, 成隻野其實係企唔穩。
老千呢隻對翼, 應該同MAX個隻同級

上半身可動做到HELL AND HEAVEN已經無大問題

至於下半身, 我剩係擔心股關節。膝關節嘅話, 老千由第一隻RIOBOT破刃之劍已經屈機。
腳掌接地渣渣地
定佢影得衰
腳踝關節有啲偷雞
諗住靠啲腳趾就算
原設計通病, 真係無左腳踝關節
做乜咁睇唔開買食玩
俾光闇龍呃左
你隻sr對腳有冇鬆
我果隻長罰企 已經企到鬆哂
都唔知入唔入老千隻GGGG
個造型好正 但又無武器 又好似好細隻 仲要咁貴
好難決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞