[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇巴打入左 DH 合金隻金剛飛天鑽?
2019年最後一日,終於齊集獵鷹小隊

再來多幾張玩具三人組

巴打個櫃好正
我得兩個窿擺玩具
窮撚想有個大櫃都難
其實我對比其他師兄,只係小巫見大巫
自己玩得開心就夠, 我之前玩嘅類型同你差唔多

排到咁密真係爽
我反而唔鐘意咁密,寧願收埋一啲得閒轉下。

不過我只收集童年有過嘅角色,或者好恨買但係買唔到嘅。太大愛真係吃不消。
排排企慳位

同埋我有幾隻合金就係因為放太耐, 一攞出嚟就爛...
所以同波鞋一齊,得閒要玩下佢,轉下post
唔係掛

有超合金魂
無位要長放盒咪爛得
除非你係攞黎炒,我覺得長放盒同無買過差唔多
哪有位呀老細
我本身有儲盒, 即係開左嘅都會留盒, 仲多到要租倉擺。

擺左幾年, 啲盒發晒霉, 有啲未開嘅, 直頭係盒內爛...
最後掟晒啲盒或者100蚊幾個咁賣盒, 清晒後, 倉都唔洗租。

個人結論, 買番嚟盡量一兩個月內開嚟玩, 如果知道可能有問題就個晚開, 萬一有事都仲有得救。
咁你個倉濕度太高
工廠大廈無計, 無冷氣, 不過掟晒啲盒我少啲野煩都好
終於到手,同意Q版做得好啲

還債先 …

呢隻未得閒去攞, 就咁睇你啲相好正喎
呢隻如果價錢平三分一我都會去馬, 真係太貴
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
係貴啲,不過我個人意見呢隻暫時係Super Minpla最高質嘅一隻
但對翼真係呃錢...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞