[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (5) 謝絕第三方同老翻 歡迎互毒

981 回覆
4 Like 2 Dislike
準備開箱

我都未有時間開箱
你地幾錢入? 都係3K多啲?
25號一出在孤仔3380
睇黎隻炎皇無得再合體上去 超重神
佢今次炎皇係得4部飛機仔定係本體連埋飛機?
飛機連本體 我見佢仲有本身果部火星機會另外出
即係可以剩係買火星機同以前果部合番做炎皇合神?
Ultimate要再買件合體

炎皇係包埋CORE部KAISER加埋紅色大飛機

火星機係SIGMA, 未知點出,
但要賺到盡的話一定係SIGMA加啲飛機仔,
即係出GOD SIGMA GRAVION
即係大合體之後點都會有幾部機剩低用唔到
點睇都係出多部等人買,因為火星機合體之後D飛機係全黑色
係, 個堆齋轉色, 加啲唔同武器就出得
老千真係瞓係度賺, 另外可以睇埋條片,
SIGMA關節有改動
大合體好似之後會出無得變形parts
成舊直接裝上隻kaiser
我覺得每個形態都係本體跟飛機咁賣
唔會dlc

btw炎皇合體都開2880
srx 4000唔意外
大合體的話兩隻黑色腳要改用膠先得了
因為God Gravion 時對腳勁多合金
咁重點放上膊頭

應該做唔到就咁合體
只可以用外掛parts 「做到」好似合體咁樣的Ultimate
點解唔改埋頭盔個裝法
條罅其實好覺眼
好複雜,未買之前果部,如果要大合體咁洗唔洗買返?

右下寫左大合體得隻Kaiser會用番
其他全部靠新parts頂上 張圖全部都係dlc parts
應該係新舊是但買一隻 再買大合體parts就得
咁好心佢就bundle /散賣一隻kakser啦
冇乜可能
千值練啲license唔知點簽
所有貨都係一水
如果佢出dlc又冇本體, 咁點賣得出
比兩部凱撒真係好ON9,炎皇+超重=買兩部凱撒 都唔明做咩唔1凱撒1火星
如果是旦一部我會揀炎皇
god sigma啲飛機唔同色
所以點都會係獨立版本

至於炎皇就明劏你
炎皇合體好似跟兩架Geo 幻象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞