IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
睇緊live
我去佢網站睇左d款見到個價嚇親之後live都廢事睇
請問有冇人喺ipig_852買過野?
想問係咪黑店黎?
下 香港咁都做直播?
有錢唔同唔賺咩 但呢間鋪都叫有發下聲既
都睇得幾開懷
琴日先死人 今日仲有強姦單野
shoeskid_

Btw尾二嗰張係tb搵出黎
好笑 好有恆人仲狙擊緊
個店主勁厚面皮
建議ig主人多嘅follow/send post俾like jasper ig嘅人
等多啲人知
百幾蚊邊有可能日韓野 , 呢個價一定大陸啦
韓國野heyman間鋪一件都賣緊400幾
Dearu日本貨 件件都要300幾
你真心定係點?
我幾時有話過我expect佢間野係日韓貨
我意思係佢連人地淘寶店個tag都唔整走整走 之後仲要mark up左 當人水魚 我自己淘寶買唔好
我幾時有話過我expect佢間野係日韓貨
我意思係佢連人地淘寶店個tag都唔整走 整走 之後仲要mark up左 當人水魚 我自己淘寶買唔好
誤會左 不過你睇99RMB
佢賣15幾 咁應該計埋匯率運費黎到都差不多價
覺得佢未必tb 可能大陸廠貨多
佢有無得試身 有得試埋其實算抵
Dearyou依家都仲做緊直播呀
大家知咩事啦
仲係到搞緊雙11優惠嘅舖頭同平行時空嘅就應該罷買!!

一張文宣都唔repost仲要賺緊香港人錢!!
諗諗下可能佢地好缺錢
死左人都仲攪直播係咁出圖既鋪
除左缺錢之外 無其他咩原因
當體諒下佢地? 都要交租
補多句 如果有出文宣就暫時可體諒
無出就byebye得
見佢直播話好多人等緊個live
所以比大家揀開唔開
有人問點解仲開live 即刻比佢啲客鬧
班客講咩
一次都無仲要keep住po新貨!shoeskid!!
話唔通日日關鋪咩
有支持罷工已經好好
Shoeskid?
賺少兩日錢間鋪會執?如果係真就拿拿臨執7左佢啦
今日香港搞到水深火熱 又一城又有義士懷疑俾黑驚打死 其他區既示威者俾狗捉既捉 打既打 Dearyou都仲有心情開直播介紹新衫 之後仲話間鋪有參加罷工想大家體諒 罷工係為公義為良知 唔係俾你拎光環架
依加dearyou為左錢出賣良知 咁都要體諒佢?咁邊個體諒已被捕既義士甚至被自殺既義士?
dearyou d衫咁7都有人幫襯就知佢d客咩料啦 佢班客口味獨特之餘都係無腦港豬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞