IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
between, 中意for 類似嘅長賴賴文青style, 而又有budget 嘅絲打, 我覺得呢間都唔錯, 但都係貴價, average $800+ 一條裙

廣洲u: us同韓國u: us其實有乜分別
應該都賺唔少
見佢開埋studio
p 到勁假 好嘔心
各位巴絲打,唔好意思,阻你地少少時間。

反對逃犯條例白宮聯署
6月14日前,儲齊10萬簽名 (尚欠37,761個簽名) 就會得到白宮回應
https://petitions.whitehouse.gov/petition/extradition-law-amendment-hong-kong-threat-personal-safety-and-freedom

簽完記得確認返電郵
前面咪有人ar過,你係打手?
*問過
Miss左
我就係懷疑佢假先問
係唔係認錯
我睇圖見到間叫sense,但冇見到問呢間
其實呢個post 真係好撚危險, 郁啲就比人話係打手,
又想人share, share 完/問完又話打手
share 間舖貴又話食水深, share 間舖平又話quality唔好淘寶貨乜乜柒柒
最好所有野 $100 quality 又好又特別
好撚多人入到黎都係睇人爆黑店睇人仆街食花生最開心
改過個post title 喇咁
同意呀 所以我都有讚某啲舖做得好嘅地方
呢個post都係比大家分享吓購物經驗 大家做參考啦
冇話咩打唔打手 我都因為幫襯某間舖比人話係打手 唔好放上心啦
唔算chur既 問左幾句
呢間有時同OKB撞款個價都同OKB差唔多
店主好似幾靚
佢啲衫真係買唔落手
我買過 算唔錯
價錢都合理
我最後都有買 等緊佢寄
我有買個tory burch 袋返工用,個包裝都似係真ge,不過我其實無刻意分

有無人買過呢間
想買呢set但係淘寶search唔到
sorry絲打好少喺ig買衫 但呢啲普通款你上下身分開search嚟買一定超多短身tee同闊腳褲

佢賣幾錢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞