IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
個間貝貝仲要係啲大陸人開
係咪佢d親戚黎
邊有咁好心
我係某ig shop店主 完全唔出名
講到口臭 其實大多垃圾淘寶IG shop營運到
都係因為懶
我入貨時 曾經日以繼夜係外國網站不斷搵
好多都平到笑 但有啲運費貴 雖然有時免運 寄又時間長
但去淘寶一搵就有 運費平 幾日送到黎
有時啲客又想快啲有 最重點 唔洗不停去外國網搵
又要記底網頁名等等 去淘寶一打件嘢名就有
咪話唔方便
買家 其實好多店 例如bbg 直情cap埋官網張相出黎
但每次都好多人買 好多人都比完錢 等收貨 唔洗自己去搵官網之類等等買 對於自己比貴幾百 千幾 是但 買件衫啫
所以呢啲店先可以繼續生存
最後同大家講 所謂IG shop 十間有九間都淘寶貨!
你間shop都係淘寶?賺唔賺到錢?
開多啲名 唔好等人中伏thanks
唔係 冇乜本錢入貨 依家基上全部貨品都預訂 加上我係學生 已經冇乜時間打理 所以都半做半摺
不過 曾經都賺到少少
其實好多ig shop都係 莫講話潮牌 普通衫基本上99.99%都係 好好利用淘寶個圖片搜尋
好想知個organiser佢賣幾錢
利潤應該仲大過賣衫同鞋,加埋本身代購袋就賺得多
應該好賺過佢哥做ao,又唔使咁辛苦

以前賣衫要人鬥快搶,而家d衫冇人買咁
佢d真心推介你都信
仲要做埋漂牙
同意同屋企人去巴黎 既然全家去就好好享受下時光啦,屌淨係識得叫老母阿哥幫手入貨,之後返黎就吹到好撚慘無得去旅行, 結果啲袋咪又係買唔晒喺度做減價

見佢專登開個IG都知咩事,咪又係影下去旅行想順便買下自家製品牌衫同鞋裙又唔靚鞋又刮腳
其實睇相都唔覺靚
呢間出晒名貴+應得勁慢
唔知賣名牌有無申請
係咪可以報海關話佢走私

古著得一條 咪就係佢著過上身出街打卡個條? 好污糟

應該係
如果有日本紙牌的日本貨應該都係真
想搵平啲送俾女女
用過以圖搜尋搵唔到
真日本貨連淘寶都無
做到咁都仲咁多人買咁
呢d鋪頭真係平都唔幫襯佢

竟然有人話顯瘦
同話呢隻紅靚
上半身係瘦嘅
下半身就
人去入貨佢地去入貨 唔知點解可以入啲特別柒嘅
同埋唔知點解佢做嘅野都有陣leung味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞