IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
我指in.a.stone
Oyan 好煩 無人想知佢平時有幾粗口 同埋係咪勇武派
好心呢個時候就唔好玩分化啦 槍口一致呀
其實唔鍾意咪唔好睇,只係喺私人ig解釋又唔係本身間ig shop度講
如果係我都會覺得好無奈,講又話煩,唔講又話佢唔表明立場,post相/停業只係想迎合大眾

批評唔係問題,但呢刻香港更加需要互相支持,或者你唔認同其他人嘅做法,但尊重吓唔同人嘅立場,唔洗批鬥嘅
人地私人ig講者
其實你又要睇又要呻咪伸煩
我覺得無必要放大囉
如果你話佢唔比佢員工去野餐就話者
佢做既野講既野 要為自己間鋪負責任既
仲煩
呢間點解冇人講😞😞買咗之後中伏
Ig _cuagain 最近仲要搬出屯門 好景開新店 🌞
食水深到 有冇10倍?
有冇絲打幫手一齊搵 提提大家唔好中招 完全中曬伏
睇相同live 都feel到質地差
衫又唔燙就影相 零購買欲
我仲買咗呢條背心裙 兩件頭格紋
原來又係淘寶
搬到鋪一定賺好多 啲貨收到啲料cheap到
之前機緣巧合地聽到其中一個女仔話好辛苦 要影好多相又晚晚LIVE
果陣仲諗住幫襯佢 好彩無買到
開下live搏啲人支持
佢地個價錢已經買到韓國衫,食水咁深,最重點係質料差,之前好似見佢地咩單筆消費滿$1600可以成會員,會員先得95折? 真係多謝哂
完全一樣
$617都有人買
呢條賣600幾?
你cap個張圖寫住
應該係code
我問佢條裙又話free size但黎到個label又寫s 有啲緊 想問其實有冇其他size
佢竟然答我平時得1個size嘅我都打free size 因為之前得淨係S或者L 啲人會問咁M呢XL呢就要不斷講返得一個size
我睇錯s617做$617
自膠
Free size係average size
唔通賣淨XXS又話係free size咩
佢logic係咁
啱啱睇咗都賣成3xx 其實好唔鍾意啲鋪post唔出價錢 一定要上網站睇 網站又唔係易用 成日彈黎彈去
其實有咩問題
應該係抽水啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞