IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike

點解serco仲post得落story
仲要見到佢又出ig廣告 咩時候啊仲叫人買衫
一齊list哂最近仲做緊生意/政治冷感嘅igshop
@giggle.g
@littlepricess_hk
@kingnqueenie
@_doubleu.w
呢間鋪完全係平行時空 完全唔關佢事咁
仲有心情入貨 po相
隔離有POST 講呢間鋪其中一個店主嘅男友係9
所以佢地無出聲
嘩屌 原來係警犬女友 唔掛得唔出聲啦
有無po想跟進下
仲有classydiaryhk
@giggle.g
@littleprincess_hk
@_doubleu.w
@cc_usbuy
自膠

@giggle.g
@littleprincess_hk
@_doubleu.w
@classydiaryhk
@cc_usbuy
抗送中期間冷血小店/名人代言品牌名單
https://lih.kg/ObLFpV
#41 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
係佢度買左件冷衫 拮肉同起毛粒
條牛仔褲個褲頭愈洗愈鬆
買左對鞋 個鞋底仲爛埋

基本上無一樣係滿意既
佢好似係69個日都有出post 612都有停工喎
拾人牙慧
拎光環佢地就叻
絲打過去佢地專屬嘅post屌下佢地啦
不愧為腥港人,出個post都要抄人
我unfol之前,佢哋完全無提過,甚至仲係瘋狂炸ig stories!

應該係612晚unfollow的

好多igshop都避政治野唔講或者講兩句支持
但哩間follow左一陣 成日好大膽肯表達立場同打超大段野叫人上街 (之前個story無留低)
又話唔做黑警生意叫佢地unfollow個ac
非打手 不過好少igshop肯咁做
依加d夏天衫褲已經要三百 OPS就四百
佢都唔識做生意 一尾想發大黎做 請晒model請攝影師黎影相推高個成本 分店又開係旺角附近 仲要係唔就腳既奧運站 唔搞活動都無咩人會去 開埋韓國office 又請左咁多人
唔加你價 錢從何而來
寧願佢變番以前咁 宜家太商業化真係唔想幫襯
但店主oyan本身係反對修例,仲因為咁特登返嚟香港,同埋見佢ig講過話由菜園村個時已經有參加社運
佢啲terms好嘔心 咩胖胖子瘦瘦子
講野tone成個港女咁 睇左幾次都唔想再睇
佢之前開live話影model相唔係我地想像中咁貴 只係需要好多心思同時間 但點解d衫越來越貴?一件夏天薄切切既top要$300?你買埋我個份啦!
佢地6月16冇開喎
係咪要哩2個星期都唔做生意先叫做唔係政治冷感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞