IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
呢間嘢以前送褸俾beggars

印象中推廣過嘅beggars:
Alicehaha
Samantha lui
大佬b
陸永太太
如果佢之後啲片有mute聲證明有mon posttw咪撚教佢做生意
一件咁既衫都要四舊水。。。
我覺得係影得靚
實物著會好似大肚婆
所以我會上去睇下實物
佢d 野貴 唔敢就咁網購
D質地好唔好呀?

同問!
https://www.instagram.com/p/BxttN4MAa7Y/?igshid=1hixqyxv1qt9b

https://www.instagram.com/p/BxrLB8Wj09Q/?igshid=1p79377ra8ns1

brownsugar呢啲款嘅衫有冇其他店可以平d買到?

呢件同你第一張圖似
Brown sugar 賣幾錢?
Brown suger我好似未見過佢啲衫平過299
我都睇中左件 $399
考慮中

邊件?
我覺得係影得靚
實物著會好似大肚婆
所以我會上去睇下實物
佢d 野貴 唔敢就咁網購

$399買呢件 好似唔值咁
點解無人講missing unicorn
頭一兩次去雖然啲衫幾貴下 但啲sales都唔太刻sell 都ok
直到有次去個saraahshum係到
chur撚到仆街驚死你唔買咁
鳩拎d衫黎介紹 一條乜都無嘅長裙 夠膽死話玩layer
買咗件針織衫 第一次著出去 行行下街個車線位爆開左

事隔幾個月再去,啲鞋有大陸字
以後都唔再去
btw有冇人買過ouat?
不過有的貴
樣既問題
放心啦女店主本身就有follow到間韓店 不過抄啲唔抄啲搞到咁柒姐 睇返先發現連啲奇怪pose相都係抄韓店
好明顯佢唔覺得柒
新出個袋都好leung
當我知道佢送過俾大佬B之後我發誓唔會再幫襯
送比大佬B真係好on9 定係店主唔知大佬B過往啲臭史?
陸永太太都算beggars咩
唔算掛
但見佢promote兩次都似係dearyou送褸
費事開新一行俾佢

有冇人係到買過野?覺得自己好蠢比錢買爛布
Cls點會唔知?佢送俾大佬B個時咁岩係大佬B想重出江湖乞食試水溫個時 分明搏大佬B翻生順勢幫佢宣傳
講起好撚嬲
咁真係幫唔落手喎 眼光差都算 仲要揾呢啲人宣傳
唔知個袋又會有咩驚喜呢
其實e堆ig shop係唔係全部月入都過100k
下面個忽勁柒 同埋隻藍超leung
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞