IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
shoeskid真係慢到仆街 等咗個幾月先有
又唔覆msg
Sor9ry 男女店主既樣真係吸引唔到我去買 唔出樣仲好冇人想知你地係咪好sweet呀 事鳩但啦
自己倒自己米
但佢9落貨得嚟,俾完錢都係要等20日
街鋪有無望過呀
cat記da記呢
呢件衫想點
ching心水清 其實個model都係買開2littlebob 佢係個度有份做part time 有時開live見到佢sell d衫係feel佢真係讚d cutting details好個d 由心而發既 但三媽開live要個model讚下啲衫佢每次都尷尷尬尬咁好行咁講一兩句好顯瘦 唔透既 真係鄧佢辛苦 明知d衫7都要揾位讚
想行諾穎路線呀?好柒呀
對鞋係咪用尼龍繩縛
佢小腿

人地食水深就屌
Serco食水深就有人幫佢justify
所以話 係香港做靚女真係冇得輸

利申 一個都唔識 冇幫襯 冇follow
所以話每個人把尺都唔同 你呢頭話一個都唔識果話人食水深你都無得輸
我講緊given客觀事實一樣 e.g. 兩個人都係食30% 靚d嗰個就有人幫
如果你地口中既尺係based on樣貌既話 冇野好講
同埋話佢食水深果個係另一位巴打 我搭嗲sorry
Cls直頭趕客添
賣衫model真係好重要 唔係人人都做到model架
見佢到佢地個樣都唔開胃
或者你誤會左我既意思 我講既每個人把尺都唔同係指 有人覺得10%已經食水深 有人覺得30%合理
你都講到given客觀事實一樣兩個都係30% 咁剩低既野好主觀你無得怪人架喎 咁下次我幫個柒d果個囉 唔好嬲啦
ig shop店主生得靚真係好重要
唔靚個d咪自己做model 真係唔想幫襯
利申 唔識serco 好憎食水深 從來唔幫襯唔靚店主/model既ig shop
三媽乜衫都sell顯瘦技窮到咁
唔係全部衫整到鬼咁大件遮晒啲肉就叫顯瘦好冇
我個人都覺得2littlebob啲衫唔錯
呢個真,我冇買過IG SHOP,但有時見到D唔靚 MODEL著完,件衫幾靚我都唔想買
有一次係ig explore到見到kikico張相
吸引我禁入去既唔係件衫 係個model
心諗點解會搵個model咁柒影相
佢地好似係story出先過post,係咪防止啲人拎圖去search淘寶但又用「預購」呃到一班盲粉cap一大筆
搞到我之前為左睇新款睇佢地一日十幾廿個story,㩒㩒下就會見到啲郁晒全身所有關節嘅奇怪片
郁晒所有關節

我whatsapp 問過野
但無買
佢chur 我幾次
問洗咪再比圖我,會唔會再考慮下,得番幾套 etc

呢間野都幾煩 reject完又add
至少10次
D相影得幾靚
之前買過一次 件衫質地好硬
無著過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞