IG SHOP 討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 9 Dislike
真係唔靚囉d衫
大部份上衣都係淨色 普通到無得再普通 睇唔出有咩特色
識dream_girl_hk店主,明明deess.h開舖開得遲過dream_girl,一開舖啲style似足dream_girl就知邊個抄邊個啦,不過話哂都係同行,dream_girl都費事惹事生非,點知轉個頭deesse.h一個屈尾十,就屌哂鬼話dream_girl抄佢

利伸:2邊都有follow,有時覺得deesse啲耳環都真係幾靚,不過一諗起佢呢單野就都係不了
仲有邊個今日會上嚟幫襯你呀

扮賺得少真係好work
我信佢影個對係真皮呀
寄出去個對未必係呢
片入面對鞋就軟到可以隨意屈
實際硬到連曲少少都曲唔到
上年夏天買咗佢對草鞋
個底硬到pk
唔好講話咩著幾多個鐘都唔攰,
一著上腳已經硬到好唔舒服
唔記得左係平底鞋定邊對 又係拍哂片話屈到可以對摺 屌 買返黎又刮又硬
佢今日好煩
係咁up相同story 又話間鋪係銅鑼灣 上嚟飲水又盛
心諗今日無生意咋啩
拎盡光環
邊個咁得閒上去飲水
佢開左鋪之後變左好多 明明之前賣鞋都會好詳細講下對鞋幾高 咩size 好多相睇,今次賣2款鞋黎黎去去都係「得幾相細到乜既相想人點買你對4百幾蚊既鞋?
因為一對鞋賺得百幾二有蚊唔夠囉
你想睇鞋咪上去睇實物囉
係睇喎唔會俾你試
上去先賣多d名牌袋
講得好詳細咪又係貨不對板
你信咪買
其實開得鋪,正常期望佢至少齊碼比人試咗先訂
佢擺得幾隻係到做乜9

唔知點解硬係覺得3媽想拎光環先出呢張相
張圖6月9號2點幾post 地鐵會唔會得咁少人
佢大住肚係咪又真係會出
出咗又一張現場圖都無嘅 睇三媽private ig琴日先去完大館都唔知係咪琴日係地鐵站影落
真心唔明放幾對鞋係度但又唔係比人試做乜鳩專登去cwb睇對鞋? 不如佢影多幾張清少少好過啦...張張相都係focus哂去衫同埋佢個頭到, 就話對鞋好靚架 乜乜乜...宜家佢賺到笑啦. 每個月都去巴黎一轉走水貨
巴2兄買裙黎 俾女仔?
此連登帳號兩人共用
屌 賣淘寶貨垃圾鋪仲有心情玩
次次睇到佢都覺勁似厭食症病人紙片人 瘦到好恐怖得啲骨
以為良心發現,見到12號休息點知係因為第二日去做水貨狗賺你地錢所以休息
各位有mon post嘅ig shop店主

你哋係香港人,如果唔係都至少係住喺香港嘅人,喺呢個時間點,可以幫忙唔好再出商品post,而係去呼籲吓你嘅客人/朋友去關心香港發生緊嘅一切嗎?

好想痴線西們都從此罷買仲出商品post嘅店鋪、即時unfollow及呼籲身邊朋友!做完正經事過後會支持返罷市嘅店鋪!

可能你會話,大佬唔洗食呀手停口停,但我哋生於亂世有種責任,啲細路衝緊嘅同時,大家都做小小嘢,凝聚力量 一齊守護香港
食水唔算深 都算對得住個價錢

而家香港水深火熱,
有市民重傷,
仲有ig shop 出post sell 衫,
本身已經食水深,
仲要政治冷感到咁,
好仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞