[遊記] 土耳其無你想像中咁危險

288 回覆
134 Like 19 Dislike
意粉果間咪castle cafe&bar
Local果間唔記得 是但係google map搵
樓主 Antalya條雨傘街點去?
Duden waterfall 來回預幾多時間好
有冇人識上網book定巴士 土耳其文搞唔撚掂
又驚到時去到full晒
try obilet.com
再用chrome唔明就成版翻譯,其實唔係好難明已經
試過用呢個網 但無我想要既班次 最後放棄咗
係old town入面其中一條街 邊一條就無記低
果度唔大 行下行下就會見到
Duden waterfall around 3 hours la
咁你落地前一日買啦
所以我真係去到伊斯坦堡先買 直接踩上巴士公司
樓主呢個post好有用啊
黎緊22號同FD兩個女仔去,但咩都未Plan酒店都未book
去12日左右,如果跟你呢個路線好似都幾好
呢個post同另一個土耳其post解答左好多上網搵唔到既野
就嚟去想問下cappadocia green tour有無話跟邊個旅行社好啲?
Butterfly係大公司 信得過既
但間tour開咩野價?
我覺得如果book咗應該得天氣因素先會要取消架啫
同埋170個價都算合理
上年都去咗
不過冇去到棉堡
聽講好伏
但kapadokya真係靚到不行
唔覺太伏
可能我行半日就走,覺得岩岩好
between夜車一早到下面個湖睇到汽球升空,個view幾正
行上行落係辛苦,但天氣冇咁熱時水又涼係幾過癮
我下個月會去埋
會唔會好撚熱
我六點鐘先去行唔覺得熱
去過Istanbul周圍d男人見你Asian face會flirt9你
又話咩you are so beautiful...I want to marry you 勁恐怖 三唔識七無啦啦flirt9你借啲衣抽你水有晚同fd去咗shisha同飲酒食飯 叫check bill 頭友死都唔肯check 迫我地飲咗2 short 先得嚇到我死
仲有我個fd去撘taxi俾人屈咗double錢
其實我都好鐘意turkey 呢個地方
始終防人之心不可無呀
Lm
Ps 7月會去
我暫時唯一一次發火係對住的士佬
上車前傾好咗10TL
到站時同我講話頭先10TL係parking fee,要收20
之後我發火不停鬧佢鬧到佢叫end
最後我拎住張廿蚊紙叫佢俾咗張十蚊黎先再比錢佢
巴打邊日坐熱氣球?
東亞病夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞