[遊記] 土耳其無你想像中咁危險

288 回覆
134 Like 19 Dislike
巴打有無tg? 有興趣!!
Tg: tokyoya
巴打!
24號到 都係乜都未plan
Antalya係咪無直到棉堡??
一定要係denizli再轉車??
The next to last and the antepenultimate pictures are absolutely amazing. I’ve commissioned a painting of each of them
3千幾蚊港紙
無呀 所以建議denizli停一晚 會無咁chur
巴打去邊個city
There will be more amazing pictures please stay in tuned
太貴 150 euro max
陽光海灘淨係去咗Antalya
無錯
我好臨時去都係 160 euro
得幾日所以只係去左cappadocia, pamukkale 同istanbul
見到樓主撘得咁正所以學你搭左程夜巴,點知黎左架一排四座位既,同買飛果陣唔一樣
仲要瘋狂俾人呃錢
邊間?
Metro
同埋提下咁多位想落地買巴士飛既巴打
唔好諗住佢咁多車一定買到,我就係失敗既例子
你點比人呃錢
都係的士唔跟錶但又要硬食
仲有book 酒店啲page 寫左會有機場接駁巴,可能寫20TR 但永遠都唔係
點解唔問左先上車
就係問左,係棉堡出口
得幾架係度做市,三分鐘車程話收我30 lira
趕住走唯有俾佢

伊斯坦堡用app 俾就未出過事
早兩個月去過
商場啲安檢Hea到仆街
行過部機響佢照樣叫我可以走
啱啱返到香港,土耳其真係好靚
***伊斯坦堡真係震要小心
黎緊11月去 想問下
1. 用EUR定USD 換里拉比較好? 2個人去13日大約唱幾錢最好?
2. 如果想坐熱氣球 有冇話邊間公司最好? 價錢大約幾多?
3. 如果報LOCAL TOUR , 邊個城市最值得報?
thanks
USD
Butterfly/Royal Balloon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞