各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
https://www.facebook.com/taipogym/
大埔健美中心
http://www.tpsa.org.hk/facilitiesphoto.html
大埔體育會李福林體育館
相問平時做開anytime, 但如果想玩康文 係咪都係要上堂先
新手都想入康文試下先
希望執到雞啦
但聽講夏天難執😞

另外想問下有咩健身室係月費比500內?
睇上個po既#1
另外執雞同簡介會比較難 建議早一個月去報班
反正新手上下班又可以學下點用機
呢排我都日日諗緊計做gym
6月執唔到雞我係屋企練下先算

Btw 呢到有冇健身tg/ gp ?
報班啦真心 我以前都係由康文訓練班上起 我學生幾十蚊上12堂 上10堂左右就入康文資格 一星期上3堂一個鐘 又平又可以入下門點操
如果真係嫌太麻煩/如想快啲入尖既唯有叫你join club/大學gym
Physical goji都平既 不過你真係新手唔識操既話比人班pt撚到你傻 anytime都只係550-650 冇pt sell你 不過新手入去9操錯哂就冇意思啦
所以建議你上康文班 基本學下先(不過康文班啲教練有時都錯/守舊 所以記住自己睇多啲學多啲 be scientific)
Tg grp我當年有入過 不過太少上水比人踢咗
我會報班啊如果執唔到雞
但因為最快報到都要7月

咁6月唔想浪費
想飲食/屋企做起先
兩樣一齊做起
Home gym可以買dumbbell & resistance band用住先 反正呢啲就算你遲下入尖做都會用得返 又唔貴
加油!
西灣河間snap fitness得唔得?
觀塘?
join過fitness first嘅請問評價點?想去有觀塘分店嘅gym
一分錢 一分貨
So far我覺得值
簽幾耐?
想問仲有無all Kowloon centre? 聽過有
定係all centre or one club only?
以我所知有三種plan
1 one club 最平 間間centre唔到價 只可以去簽個間
2 all fitness 但唔包ifc同the south 其他centre ok
3 all club 最貴 包ifc同the south 呢個plan包埋yoga 變相可以去曬所有fitness同yoga centre
簽兩年可以免joining fee 好似$2000 (無corp plan的話)但要一次過俾兩年錢
唔該 咁我去試試
元朗有冇d gym無咁多人又無咩人煩,600蚊up一個月都無問題
Walk in 入問就有呢個offer?
冇㗎啦
連鎖最貴pure都一樣爆多人
一係搵啲隱世gym room
不過地點難就
唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞