各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
同問 多唔多機做, 多唔多bench做free weight 或者多唔多cable? 會唔會好多人 要等?
將軍澳以我了解應該都係得康民同P記
細細間應該冇
一係自己會所
一係出到觀塘先有其他
Whenever I finish doing bench presses I towel off the bench but many people don’t do that and leave sweat on the benches 😓
完左physical要去圓洲角做了
請問依家p記仲做唔做到140一個月?
東區會唔會有平gym
My friend Mark is broke now because he bet the farm on his fitness company that went bankrupt the other day
要睇邊間分店 旺區既多數多人 偏D既就正正常常啦
如果每個月肯比大概2500蚊出黎 想做gym同yoga 有咩選擇
黃大仙區除左慈雲山康民係咪冇健身室啦
竹園
竹園都係康民?
唔想係康民練人多要排隊入場
ys
一係就樂富p記,再遠少少九龍城anytime
健腦我都wts
研究下九龍城anytime先 thank you
樂富p記冇squat rack 呀
次次都要去到九龍灣
你平時行黃大仙見到米九咁高,阿諾咁大隻,金城武咁靚仔果個就係我黎
比GOJI SALE SELL 緊, 求意見。

"平均除開554一個月,Join18送半年,每次入場有埋毛巾"
有冇P記報價?
我都想去圓洲角做
如果我唔係月費
想問係咪上網BOOK 就OK?去到都要等?
I e just opened a gym which I hope will attract many customers. I’ve bet the ranch on it
I’m waiting for my training partner at the gym. It’s a fair bet that he’s missed the bus 🚌🤦🏻‍♂️
同求 推
同推
我去左 紅磡,旺角,觀塘,灣仔
環境幾好 ,沖涼唔使點爭,但間間rush hour 都唔同

我去果幾間都分別有特別既機 , 唔會撞
mk 果間有泰拳打 同埋多囡囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞