各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
報稱10月開 佢10月都唔開玩anytime fitness算數
24/7會唔會好多人?想join因為見佢幾多分店
放工去 唔洗爭機囉
人唔算多 相比physical既話
暫時呢500我覺得好抵俾
FF (multi clubs) $788
vs
Pure (fitness/yoga)one club (Mk) $938 OR Pure (fitness+yoga)one club (Mk) $1138

ching會點揀? 人流 環境 grp class質素兩間差得遠唔遠
係未有個肉地矮矮地sale 你拉筋果個,比佢Jer 左兩日
黎左goji 幾個月,差唔多比人sell 左幾次,煩到仆街

利伸:自學,有冇師兄一齊操
請問灣仔Physical 點睇

打算朝早返工前操下
旺角? 係 講真 真係煩
旺角goji 呀
果條女應該係近排黎
係咁瘋狂sell 人,第一日sell 已經聽左佢講成個鐘,話你邊度唔好,邊度d 筋太緊,之後就幫下你拉筋,之後就sell 你個plan, 到最尾我話考慮下,唔join 啦,就死chur 住你。 嬲嬲地走返上去,點知佢又跟返上黎。最尾嬲到換衫走人算
點知佢第二日又想sell 我,煩到on9, 我話d 錢比家用捐左佢都好過join 你個plan 就冇再sell 我了
附近有physical 想join 有冇人知幾錢
6700 30個月,我月尾join,想一齊
https://t.me/imissubaby
Cls🤮🤮
其實有無得投訴or反映下,真係勁趕客
間野全部垃圾教練
會費唔平
除開ok喎 七 八年之前join都要三四千蚊一年
但玩左一兩個月就好少去
主要係果陣個場有煩膠sales搞到冇曬心情
Goji sales please
https://t.me/diwnxhdeb
師兄 goji 月費幾多到
350左右
300 冇毛巾 one club 基本plan
一次過比晒
除左觀塘其他場都還好
最後join左fitlab
All club $61x per month 簽12個月約
送一個月+ 兩堂personal trainer

有冇絲打巴打可以一齊玩
snap fitness 588/12個月約 keycard500 第一日會sell
都抵喎
觀塘定lck
觀塘仲有邊間夠大唔多人

之前join過 anytime 但太細人又多 玩左半年就無續

24/7 好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞