各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
How much now ?
TRUE
咪再推呢間野啦
附近居民表示已經gym room唔多個
仲有啲唔係沙田既人都走入黎做
加上季侯烏 依加每次去親都十幾廿個人等緊
遲d 會係九龍灣返工,諗緊join goji 定 fac 好? 有冇師兄知道fac 幾錢?
pure yoga 幾錢到?

有冇報價
住天水圍 諗緊元朗anytime 好 定 荃灣go24好
Anytime $550 但啲機好似多康文少少
Go24 就勁齊機 價錢仲好似平啲...

大家點睇? 有無sales 報價
I live in tsw too
我就anytime 但個場就真係細
齊唔齊機? 會唔會好多人輪
驚好似康文處咁
大路機都有既
我半夜去所以人還好
住粉嶺 有無咩好既選擇
荃灣海之戀 air fitness 有無報價?
半夜?

知唔知平時時間點
依到d手足係上class多定自己操多
有無師兄知pure fitness LKF 收費如何?
係中環翻工 想收工近近地做 有無其他gym 推介?
大埔間snap fitness我問左sales
門卡500入會600(以上嘅錢頭一百報名唔洗比)
月費588
十月一先開
Pure係中環有好多間,LKF係最新個間,有時都幾逼下,因為佢幾層得黎啲機好集中。

中環我覺得equipment最齊最好係kinwick,不過就無咁新,睇近唔近你。

價錢方面,睇你有無Corp plan,可以平啲,應該一個月9xx到(利申唔知有無加價,我係all club的)

至於有無其他gym,中環都仲有好多間,pure既定位定其他gym有少少唔同,你自己想要咩既體驗先?
每間club都唔同,7xx至1xxx不等,Corp plan又平少少
大埔呢個價應該做唔住
唔該師兄
聽落kinwick 好似仲啱我, 地點好近公司
我玩開SBD,機都有用但想有多d rack
唔需要做帶氧同埋個d 興趣班
intern 翻到出年1 月 corp plan 有無6個月簽?

SBD一定係kinwick啦,全中環佢最多platform,同埋得好少係restrict to PT area,IFC有半個場都凈係for PT。

我建議你去行過圈先join啦,試玩個一個星期係可以任去哂唔同gym,你去完先決定join邊到/ join唔join。

我記得Corp plan最短都要一年,6個月貴好多,你屋企附近有無第二間pure?
唔該絲打, 你都係中環做開? 好似好熟地頭
可以試玩一個星期咁正? 洗唔洗留信用卡個d
屋企附近無gym ,所以諗住收工去做做完翻歸
會揀番康文
我係中環返工,咁多間centre都有去。

個人觀察:
金鐘個間好細,唔值得join。
Icbc有游水,啲機有啲密,平時收工都多人(多大陸人),不過都夠地方。
LKF就香港人同鬼佬多,啲人young啲,啲機又新啲,但成個gym要搭𨋢上去同埋都算迫
Kinwick最舊,但都係最大,最多鬼佬,啲野最齊,地點最唔就腳

我之前係有朋友referral我一個星期試玩先既,有名有電話就玩得,唔洗留信用卡。你睇下你身邊有無朋友refer你,如果無既就留tg我都可以refer你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞