各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
元朗anytime
屯門24/7

天水圍好似無gym club
兩年前join $550 一個月 兩年約。齋健身
已經加咗價,好似要978
MK GOJI同佢揀邊間好
https://t.me/kkk821
尋找p記 就到期
Go24 好似好爆
有冇人有葵涌區嘅介紹
剛入P記 新手
想人指導係咪一定超貴?
有冇人玩過MK間4ward fitness
評價如何? 好似好少資料
唔識玩咪學十二堂囉
廢事整親睇醫生

不過p記就算啦
係咪p記12堂都唔抵hi?
我唔知佢幾錢
我意思係佢十二堂 隨時有一半都係叫你行機

因為十二堂 學哂全身肌肉點練 動作
我覺得啱啱好
做過all club一年可以幫你補充少少
金鐘:搭車經過以為好大,但其實細到阿媽都唔認得唔使諗

icbc:如果唔係果頭附近幾座野返工嘅話都麻麻地值得考慮 不過勝在地方大有游泳池同埋假日人流唔多

lkf 6層聽落好大 其實真正用得著得2層左右
一層更衣一層lobby一層跑步機咁
間唔中收工時間幾多人
不過個景同環境一流

ifc收工時間又係好多人,冇得單join 要join最貴果個plan即係所有club先有 場係幾靚
唔值比咁貴

講埋其他
太古:人流唔多 靜靜地黎講幾好做
銅鑼灣:罰企場 夜晚多人到每部機都有人做緊

如果單講室內環境
個人最中意Ifc/lkf
2間個feel有番d高級gym既感覺
其他裝修同p記g記差唔多
親戚一月頭join $400包gym同部分grp exercise
我上兩個月join 就$600包gym 所有grp exercise yoga
想問下絲打你係簽左幾耐同埋如果唔係所有grp exercise係咪會平啲?
大埔開snap fitness 質素點?
要一簽簽成年
佢有好多唔同plan 咩family plan company plan...我都係信個sales話全包最抵簽左
但應該係唔包瑜珈會平啲
銅鑼灣join咩好?
旺角間4ward依家介紹人有機票送
個人覺得勁好,人又少價錢唔算貴
咩類型班都有
24小時開放
我玩緊,你可以留tg我地傾
真心覺得勁好
天水圍邊間康文好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞