各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
觀塘其實有冇方間好?
知道九龍灣有三間
一間係P記一間係Goji 另一間唔記得
邊個好?想操番D肌肉大隻少少
通常都係夜晚收工時間做

開頭想有D堂可以上下先
Aim for知道點樣Train, 因為新手唔識。
請問冇人知葵芳兩間anytime 同荃灣 go
邊間有沙包打?
定有冇得入去睇左個場先再決定join 唔join?
有無人知體能較弱又想上下group class做下運動有咩選擇,咩運動都得
有無邊間gym 係for powerlifting 同weightlifting
荔枝角有冇邊間好介紹?除左fit lab(~$500)同physical
土瓜灣anytimes 定snap Fitness 好? 各師兄
Lion rock
Anytime既機會靚d用life fitness 機
但比snap細同少d機
Snap用martrix機
我兩間都試玩過一日,發覺土瓜灣anytime係大過snap,另外anytime d機較多小小,snap冇麥玩背既機。
但snap係小人d暫時。 師兄你係土瓜灣邊間玩。謝謝
有冇4ward嘅巴絲想夾locker
有冇將軍澳區巴/絲有興趣一齊做GYM?
利申22歲巴,毒L 做左4個月左右,想搵人一齊做gym交流下心得/互相鼓勵下
7/24 fitness最便幾錢??
如果唔洗用locker嗰啲服務
$498一個月 簽12個月
唔包locker 但佢有儲物架比你放袋
locker要錢 好似都係每月比
我都想join 屋企附近開左 問過話要588一個月 簽12個月 另外一個就係688 簽6個月
61x應該係六百一十幾?
有...計埋LOCKER 五千一年左右
好就好在d野夠新淨,又唔係太多人,環境唔錯
差就差在好遠下同埋好撚多性感阿婆
荃灣區近愉城有咩選擇?
嘩,都幾貴喎
由我屋企行3分鐘就有間fitness,不過行15分鐘就有間舒適堡
不過間舒適堡好撚多人……
你問邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞