各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
土瓜灣皇牌健美有冇師兄知幾錢
有冇pure師兄 想問下金鐘放工時間多唔多人
翻左成日工唔想好似康記咁下下都要排
有無goji 旺角師兄一齊可以操
D 死人sales 真係好麻煩
旺角sales真係痴L線勁趕客
係 未join 真係唔好join
香港真係多有錢人 ff pure成日都咁爆
有冇人做過fitlab 荔枝角個間
好唔好?
同問,book左星期一去試堂,識人有join話幾好,有介紹送多一個月,我諗緊fit lab好定anytime fitness好,anytime就近屋企,fit lab要搭車,同埋果頭唔太熟,周圍工廠區怕好靜
我下星期四去試堂呀!試做yoga
試完話我知 join左既一齊去玩
Fitlab係近我返工地方,所以先考慮
我都係試做yoga啊,諗住食完飯去玩唔洗坐係屋企hea lol
留個tg到時講你知試完點啊
https://t.me/MandyMo
想知好唔好
託朋友問左佢有join荔枝角fit lab既朋友,佢話覺得麻麻地,完左約之後唔會續約,佢咁講完我有啲卻步
冇一間pure 唔多人
康記free weight 夠做啦, 洗咩多機
冇barbell 冇squat rack
點做big3
冇barbell冇rack
啲堂上得多都悶悶地,師資麻麻,加上佢公司係lck先會join果到,想轉工所以唔會再續,我bk左試堂,唔join要收$180,所以都心大心細去唔去好
我有問埋3個月同半年幾錢,半年818,兩間去晒就1068,3個月918,兩間去晒1390,其實都係迫住幫襯一年,如果要join成年咁長我諗我會join anytime就算,我見anytime都有yoga同boxing上,但堂數無咁多
Cwb physical平日放工時間多唔多人
anytime d 堂點計?
月費包既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞