各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
幾錢個月?
紅磡乜時間多人?

9pm 打後 ,不過紅磡算係最細間
九龍城anytime得1個rack
I’ve assigned two hours for practising yoga 🧘🏻‍♂️ and an hour for my workout at the gym
有冇巴打試過AIR FITNESS,我見荃灣黎緊有新開一間
另外想請問咁多間大型GYM ROOM,邊喲場既機會新喲??(新界或九邐)
P記真係太多人,荃灣機又小,啞鈴或者其他餅又污糟
報左間間center都去得?定fix
貴啦
問過one club 冇毛巾都係around 300
試過比過佢sale 過26x 一個月 contract 兩年
有無goji sale報價
全港去得

前幾日上左土瓜灣睇
機夠用,但感覺上有D迫
有無得報住一個月先 都係500?
如果你講緊247,佢官裝網寫左
12個月 - $498
6個月 - $698
1個月 - $998
北區係咪冇選擇
全部康民
淨係上水都有3間,粉嶺又有2間
有26x? 你估physical咩?
247?

即係一下要簽12個月 先498😂
有無goji/ p記sales報價
淨membership唔要你送啲堂
奧運Waterfall 價錢上到360$,真係要轉會

多人不特止,仲好多南亞差仔,跟機都無禮貌過人。
個場又焗,真係高運gym 咩。
6月中佢sale 我係咁
呃你做咩
不過goji 加左價應該冇呢個offer
想去GOJI搵教練操我...想減肥
一般個PLAN點買??每堂1HR 會唔會唔足夠 熱下熱身都過一半啦
簡GOJI只係近公司放工
有冇師兄可以俾下意見
一堂~700,貴到仆街
唔好搵佢地教
自己上網睇下點飲食,做下帶氧,好過搵佢地教
元朗anytime爆唔爆 機齊唔齊?
依排搵緊fitness ,想keep住做gym,新手

P記依排有個3年約,回返一個月200幾但係單一分店,不過我見好多人話P記人多同設備少(舊唔舊唔知,諗緊要唔要上去睇下),如果係咁就算係平都無乜用

24/7就498一個月,嚟緊屯門開新分店,淨係頭一個月單一分店,之後就全線任玩

屯門仁愛堂我n年前join過,係嗰到做過幾個月(就係之後無做停咗),價錢都係平,但設備就好舊

大家有無乜推薦
觀塘gym 有冇邊間推薦?
fitness first 700 有d 貴
24/7 d cable洗唔洗等?好怕要等好耐先用到
One club 2 years $568
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞