各大健身室價錢(2)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
睇相都知唔大既,kt有16000呎,lck得6000呎
係啊,計過條數anytime同fit lab一年爭300~400蚊
睇睇吓,好似go24 都幾好,逐月收費
go24好遠,要搭到去荃灣,我想搵屋企附近
有冇24/7 sales 黎sell下我
Tg: PAPA1010
除左physical FAC
Please 開價

https://t.me/yzz34a111fhjvb
想問下有無啲開24嘅gym room介紹?
最好有月費,謝謝
我知就
anytime
go24
24/7 fitness
snap
價錢唔肯定 你search下地點先 等其他師兄答
好,唔該晒先
樓下嗰間康文署成日俾人操爆啲機
想操都冇得操
之前見過fit lab $5xxx 13months 送2堂PT
但早幾日問 12個月約 要$618/month
呢個優惠係咪過左

心思思想去試觀塘 有無巴絲而家做緊
收工7/8pm啲時間會唔會好多人
同埋啲group training會唔會好難book
想問吓香港anytime 邊幾間比較大,我喺外國做開。
同問,我想食荔枝角個間
有冇24/7 sales 黎sell下我
Tg: https://t.me/Rronaldhkg
Anytime 會唔會有人sell course?
想請問依家係咪多數都要一次過簽12個月先做到$5xx?
問過7/24同anytime都要12個月先做到依個價
玩開,無Sales 行黎
利伸:瘦撚
有料 求carry
基本上教練行埋黎問你野或搭任何話題,你直送答:得架啦自己玩得啦。佢唔會就理你
利申:健身3年。
如果真係有心做,又要平,時間又要自由。唔一定要去gym room. 大把人係街頭做健身,買幾條橡筋帶,加公園健身設備,已經做到好多嘢!
要學嘅話, YouTube大把教學,而家又唔係要做到超級大隻,可以先試下做街頭健身。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞