[好轉中]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母5

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我買spf 50 $640
雖然佢係有色 但完全無遮瑕功效
第一次睇醫生
去咗睇藍田林新征
一嚟就問我食抗生素定a酸
我仲未諗好所以話食住抗生素先
開咗幾隻藥同a酸藥膏比我 $820
好驚食a酸會甩頭髮嗰啲副作用
同埋唔知幾錢
想問各位巴打公家診所或者大學醫務所會唔會開a酸
爆完就靚晒架喇 我而家食到第8個月差不多。d皮膚係我呢幾年咁耐以黎最好又滑又無瘡
第一個月有爆發期,之後皮膚好乾,但少生9成
食到第4個月40mg 副作用太重 第三個月開始有唇炎 要降低劑量
已做大量research,想知多啲可以問我
會唔會姿勢錯左?
我都有食 但唔覺有分別 可能你果日操咁岩hit哂target muscle 同狀態好
之前睇到好多人介紹荔枝角陳冠鴻配A酸平
諗住朝早去睇 想問洗唔洗預約 係咪早D去排就得?
聽講D姑娘系到仆街 求睇過既巴絲解答
之前睇有隻去印既外用藥好似好勁
但要醫生處方
有冇巴打知個藥名
唔得bor
因為做gym有少少酸痛係正常,但痛幾日就唔太健康,同埋好多人以為gym完有痛楚先係好,其實無呢一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞