[好轉中]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母5

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
可能睇番個肝個指數 回落番再食?
我細你 我一直尋求解決方法 到1月終於頂唔順去睇醫生食藥 ,雖然每個月4000還好,有向家母提出過買藥食算但佢見到我塊臉好好多(而家唔係一齊住)印都退毛孔細左 佢都支持,再者 我醫生有驗血畀到個安心佢所以若要暗瘡好,自己識諗
佢話佢同事個女做完facial靚曬我屌你啦 我做完都係一鳩樣
有無人可以教我點樣買到a酸?
https://t.me/kiki1205
而家有好多印 喜療疤暗瘡去印膏有冇用
食咗4個月 40mg
好咗好多
本身醫生話可以停
但最近唔夠訓 仲有啲暗粒?
(我有少少懷疑係以前on9去針清 留落黎嘅凸疤
醫生話開多最後一個月40mg比我
其實可唔可以變做20mg一日
分兩個月食?效果係咪一樣
想慢慢適應冇a酸嘅日子
天氣咁熱 你地搽防曬前會唔會搽保濕?
我同樓主同進度,用普通曼秀雷頓已經冇問題
睇醫生,唔好懷疑

我同你差唔多三十幾歲都仲係咁

2月終於的起心肝去睇,你會發現原來變返乾性皮膚好撚爽
紅?佢有無畀方法你解決
唔sure 清印呢個ok
唔sure bor
我唔知,我覺得4000/月無乜野 由佢算
我已經進入完全解放mode,上星期去完日本都係怒啪燒肉炸野,甜野冇理都係照樣奶茶咖啡,冇特別早訓(都係1-3點訓)

去完旅行返黎係生左一粒

基本上淨係潤唇膏同夜晚查一次馬油
話說食左A後個人大汗左好多

之前明明個人耐熱+5

而家郁d就勁大汗

星期一覆診去問下醫生
買佢老母!咪撚信阿!

佢個fd係唔撚係醫生先!?

一句屌落去啦!

寧願自己俾錢都要睇醫生!

咩美容中醫全撚部叫佢食屎!
你直接霸氣d講將來溝唔三女,叫佢個fd個女俾你屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞