[好轉中]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母5

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有無人呢排會去dr ku度覆診呀?
可唔可以幫我問脫面既疣幾錢度呀?
打番去問姑娘淨係話要見左醫生先
大感謝!
你look番上去 我有個保濕個幾步加用既產品 洗臉我用阿勤手人造手工番簡
唔近 好似6月30
岩岩影既臉呢張影得衰 ,好似凹凸洞咁其實唔係

呢到分享埋我既護膚程序,產品
1.我用呢支倒d係塊歌屎到(以前用橙花水,而家藍艾菊純露)
2.等佢乾左一陣我會 用Ordinary B5注意,唔是人人岩用支完滴係手 係塊臉到推開去,輕輕拍拍塊臉
3.之後就到呢隻cream 呢隻幾好 唔lup架
————————————————————————
出街會用呢隻搽下嘴,得閒就搽
但呢個幾油下 自己調整下

祝大家爆發期早d完,唔好再復發,遇到好醫生
如果係閉口粉刺,用a酸膏有無用?
到時可唔可以幫我問呀
唔熟粉刺咩來但食既應該有用 以我理解膏係外面攻入去?即係禁番佢落去唔是幫你清底
@感謝主幾時覆診
呢排無人幫你問先到我個個日子問啦因爲都遲
陳醫生有冇得預約
早d去排隊算數 上次有絲打問左佢地診所電話係壞壞地
樓主好堅wo,好左好多
你點樣去印?
想問下你地講長沙灣個陳醫生係咪陳冠鴻?同埋佢個度有冇得驗埋個肝?
有就有但難d 仲要係即日預約
你想穩陣睇既
佢開9點 你815-830去排
因為9點到基本已經無位

我拎左20mg 45日 640$
我無乜點做去印野 我用既產品支b5有去印小小功用 ,我本身印唔深所以a酸幫到我
係,無既話就自己驗
今日覆診完 血報告脂肪肝升左唔少
食左四個月20mg 變去10mg
藥由o廠改做r廠
請問有唔咩同?
係咪食左幾個月啲印會慢慢褪?依家食左一個月仲係爆緊好多白頭暗粒同石頭瘡好驚a酸都唔搞唔掂
好呀,唔該哂你呀
會啊
我壓完腰第二日怨到仆街
抖咗成個禮拜
食咗半年 呢排天氣熱又起返好多細粒粒

仲食緊嘅 20mg
個嘴好乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞