HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
希望U12+快啲有bug fix
notification sound冇得靜音搞到我就嚟精神失常

升咗9.0之後
呢個behaviour長期make sound
校咗show silently之後都變返make sound
有冇解決方法
升左9.0無問題仲順左,不過舊電好似渣左
你可唔可以sound mode情況下
WhatsApp只震唔響?
【HTC U19e 減完再減仲有野送!!】
有 6 吋 FHD+ 解像度 OLED 屏幕嘅 HTC U19e,配備 Snapdragon 710 八核心處理器、 6GB RAM 及 128GB ROM ,內置 3,930mAh 電池及 BoomSound 立體聲雙喇叭,仲要係真.三卡智能手機。 U19e 搭載了 12MP + 20MP 雙主鏡頭,支援 EIS 防震,至於 24MP + 2MP 的前置雙鏡頭仲支援虹膜解鎖。玩埋半透明水漾玻璃設計真係型爆!!

原價 $3,398,現賣 $2,998!!!仲可以拎埋個 COUPON CODE,再減多 $200,仲送埋升級版雙面保護「SmarTone 爆芒換新」12 個月 (1 次屏幕/後蓋維修或更換付費費用)同兩張 VIVELAND 虛擬實景樂園門票,真係 Crazy 咁抵玩!!!

- 推廣期由即日起至2019年10月31日。
- 優惠碼先到先得,送完即止。
- 受條款及細則約束。

*SmarTone 為唯一獲授權發售HTC U19e 之香港流動通訊網絡商。

#SmarTone #SmarTone網上商店 #hTC #U19e #限量優惠

無人買要減價清
部u11+仲唔知可以捱到幾耐
就快用左兩年
上年浸過咸水都無事
浸過咸水?

跌落馬桶?
海水呀 擺左入防水電話袋都出事
防水袋都信唔過
未收都已經諗住換pixel 4
我update左但冇呢個問題,爸打有冇雙wipe ?
U11+邊度換moon好?塊玻璃裂咗成年都未捨得整
u12+ update完食電左好多,睇返usage係mobile network standby用好多,點搞?
換咩mon,索性換機,u11+個孤兒仔無人理,個update十世都無,優惠換電池又要hold你近機好耐

利申:近排開始裸機,等跌爆就直接換機
其實香港除左淘佬仲有邊度有htc u12+ mon貼賣?
唔好貼啦 唔貼手感好好多 利申u12+冇貼
沒用幾日,好似好多花
你點用?同硬物放埋一齊?
可能尋日跑步放入袋時整到
跑步買臂帶啊嘛
其實有,不過要用就搵唔到
me too book左, 但心大心細緊 , 要等成個月先有得拎番部機.. 耐拎到呢.
我嗰部up完無wipe過,仲核電過以前喎
HTC 用家 9UP區 30 :究竟U11+係咪冇得更新9.0?
https://lih.kg/1592347
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞