HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
唔記得
好似唔知6百定8百
隔離罪大更新XZ3做Pie都係冇左gesture
會唔會原生係Oreo既機做唔到Pie既gesture
pixel 系列呢?
真心上9.0都係為咗gesture 冇嘅話真係可以收工
係啦 無真係升黎托
其實呢啲自己刷左係咪就用唔到Google pay果啲野
裝apk,唔係刷
昨日貼錯link, 上面係最新version, u11自拍會有bug

我係用下面呢個version先岩
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog414/
有無U11+ 巴打試左WORK 唔WORK?
試左, keeps crashing

上個星期開始無啦啦粒電用得勁快,係咪拉左柴HTC 上門換電要幾錢,部u11+ 用左年半
我都係年半 舊電都突然弱咗
我而家玩一個鐘無40%電,開機放一晚無開上網都無左十幾,都唔知乜事係上個星期開始突然用得快左好多,平時叉爆都用到四五個鐘
無人討論 u19e ?
same 應該係邊個ver先用到
自己google下 u11+ gcam應該搵到
可能太rubbish
u11+有更新???
無喎巴打你有?
係乜野令你地仲未換機?係愛定責任?
大家下部機會換乜大陸機唔揀,罪大太長揀唔落,得返三叔蘋果
利申 u11+
google
我都唔見喎

真係忍唔住, HTC咁撚無信用

當初話2017年12月會更新HDR10依家台灣上埋9.0 都係無
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=5840403

香港仲仆街到係更新都無...
我仲要係第一日出就買
你咁撚樣做生意邊撚度有忠誠客戶
快撚d執咗去啦打靶撚
hTC 都係執柒左去啦
我強烈呼籲
如果大家仲想支持hTC 手機team嘅
轉會Pixel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞