HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
u11一升9.0即刻見到出左Android 10
但應該係U11最後一次大更新……
hTC算係咁…
我部港行U11未收到9.0
會唔會同我人唔係香港有關
U13有消息未?
話時話有冇手足有HTC U11+ 個個跟機原裝殼唔要?我想收一個(問過客服佢冇再岀了 so sad)
9.0似乎解決左我上手機上網唔暢順問題

事緣係7.0時係好正常,到8.0後任何一個版本,用一陣就停一陣,甚至要轉3G先得

我係網上(香港/台灣)都有人講過,但無辦法解決,依家升上9.0後,好似重生咁

HTC我真係DLLM
尋晚上左9.0,暫無發現有問題。多左錄影功能,其他無大變。我本身無打機,部機無上述巴打嘅問題,電仲好得。
上載兩張圖示,變得圓潤左。
U11用家升咗9.0之後咩感覺
HTC應該唔出旗艦啦

8.28 #Metoo 遮打花園

8.31 民陣遊行 直指中聯辦

9.01 機場 13:00

9.02 全港三罷

今晚見

光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可

用過花花地,可以免費送俾你。
u12升咗9.0係咪冇咗打電話接通個震動提示?
指模開機比以前慢左,但可接受

比以前反應係快左,kill app都多左,所以耗電量係少左

暫時無伏既
宜家未upgrade用指紋解鎖都會好lag
震咗隔半秒先著mon
我依家係半秒,以前係近乎一按即著
用緊u11 有無巴打有type C耳機推介?唔該晒 唔想用3.5mm轉插
有用真無線 但講唔到電話 想搵d有咪有線既耳機
用左年幾 已經壞第二隻原裝耳機
【HTC USonic原装声纳耳机U Ultra U11 U11+ U12+ type-c U-3w JBL】https://m.tb.cn/h.ekG3F7w?sm=b6f872

我用呢個,上年11月用到依家,我木耳,分唔出同原裝有乜分別,支援Usonic,平成截
屌,都係唔敢升9.0
9.0有咩係值得去升
有冇U11用家未收到
hTC 嘅9.0絕對唔值得升
入setting, software update到睇啦
我見到個post先知有update
呢幾日 日日入去人手check 都係未收到OTA 話已經係lastest software
唔該巴打
你老味終於可以唔使睇全版來電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞