HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
老老實實U12+ 9.0升唔升好?
有無巴打如果升左,可以睇下個OpenGL version幾?
睇你鐘意8.0定9.0嘅app icon
反正升咗又冇特別功能 recent app 導覽列都同8.0冇分別
升咗仲有可能發生相容性問題(基於使用者嘅app)
我就升咗 暫時冇乜大問題 反而覺得佢個螢幕自動光暗sensitive咗
係有時候有少少bug 例如明明導覽列係度 㩒返回鍵嘅時候會㩒到返回列背景下面嘅制
我自己覺得唔升好過升,睇htc論壇講好多bug,我都唔想搏

唯一想知佢個openGL有無升到,因為本人打機,呢樣野升左個打機性能會差好遠,如果升左我就想搏下

巴打可以係google play到 dowb個Aida64幫我睇一下嗎?
日期: 2019.9.1
時間: 13:00

[9.1機場] 文宣集合
https://lih.kg/1505474

GoogleDrive: 91機場文宣資源 (手足有新貨話我知,會Upload上去)
https://drive.google.com/open?id=128hRA8sm5aa2jUlNJAzPtGkYt2_3n-z2

#黑警還眼 #612 #721 #811 #823
#推到有英文文宣#
----------------
英文文宣建議:
內容:
91 Hong Kong International Airport
SOS: Humanitarian Crisis Alert
Government has failed us. Police shot us.
It’s now or never, please stand with HK.
Thanks in advance for your support and understanding.

方向/ 建議:
-強調事態之緊急及嚴重
-形式係事先通知,而非道歉,機場示威是出師有名同埋其中既正當性
-例如可用”SOS”之字眼
----------------------------------------------

手痕升咗

hTC U12+升後嘅資訊
佢升左個openGL#like

咁既話我搏一搏,唔該晒巴打
巴你打機嘅時候會唔會開 開發人員選項入面嘅msaa?
呢個我無理過
但我淨係知個openGL version 由280升到320係會改善好多,打機既話。
之前小米mix2s就係升左打傳說對決由lag變唔lag
部 u11+ 除左舊電突然開始廢同無更新, 暫時都可接受

點知琴日經過百記去撚下部 note 10+, 同 u11+ 差唔多大, D野順好多 (試左裝埋玩開嘅 game, 睇得出有分別)

Google 又無行, HTC 又唔生性, 好唔想用翻***
今年無行都9衝Pixel
心大心細

睇 Pixel post 都唔小壞機 case. 係驚自己中獎
部U11+依兩星期試過幾次叉唔到電,試過唔同plug 唔同 cable。 睇泥等唔切HTC and Pixel ,要揾三叔

港版U11 有9.0更新
11+ 都係唔知去左邊
U11 都有,U11+ 唔遲得去邊
htc u11+蒼海遺珠
終於有更新
u12+升左9.0
個 whatsapp唔知點設定先會冇聲
好撚嘈
雖然換左ASUS, 但部後備機有UPDATE爽歪歪
有冇巴打做白老鼠升咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞