HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
老解講話出兵收回台灣講o左幾十年都未出, 你話呢
有無得去返之前個version
cls,半買半送咁濟
fb啲cm mean到仆街
ching 有無link
慘不忍睹
作為fans 我會買呀,再唔買可能就以後都冇得help this company 啦
u12+ update完9.0唔覺有咩bug
台灣個邊初初update就真係多bug
聽台灣果邊話U12+ 升咗上Android 9講電話個收音會差咗好多,你升咗覺唔覺有依個問題?
我一出就up左, 傾電話暫時冇乜問題
有冇發現其他問題?諗住陣間去蘇寧買U12+,如果冇乜額外問題就會直上Android 9
暫時ok, 係最初up上個時, restart後改左鎖機password, 要我format部電話先得
u12升左9.0 覺得個介面順眼左好多暫時未發現有咩問題
你唔up 都唔得, notification 關唔到, 係咁閃, snooze 完又彈。
宜家用慣edge sense都唔知換咩機好

不過HTC機啲續航力真係。。。
不過問題係我行咗兩間蘇寧都冇U12+
為咗回饋各位fans一直對HTC嘅支持,所以我哋決定舉行「HTC手機原廠電池舊換新」限時優惠!
即日起到10月8日,攜同您嘅手機到HTC客戶服務中心,即可以半價HK$190更換原廠電池!唔單止咁,如需更換其他手機零件,亦可享原價8折優惠!

指定手機型號:
HTC U12+
HTC U11+
HTC U11
HTC U Ultra
HTC U11 EYEs
HTC 10

*請先到 https://www.htc.com/hk-tc/contact/reservation/ 預約時間。

優惠日期:2019年9月9日至2019年10月8日
如有任何爭議,HTC保留最終決定權。

各位HTC苦主點睇
唔知有冇得即日攞呢
main point又要等幾日就算鳩數
無M7

想M7換電

諗緊換唔換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞