HTC 用家 9UP區 29 :點解U11+係最遲更新9.0?

1001 回覆
16 Like 11 Dislike
其實u11+真係唔錯,但後期啲supporting無晒,港版update9.0到2046都無,真係死晒心,疊埋心水等10月換pixel 4
其實我都諗緊用iphone 11 定係 pixel4
我見pixel系列都有繼承htc個edge功能,我先諗住用,雖然外表嚟講兩部個背面相機位都好柒
等佢發佈睇下點樣
我最期待佢個手持影星功能
同埋睇下佢影相靚定iphone靚
我9月10拎u11去換電
今日打去問有得拎返未
佢話u11電池冇貨
要10月頭先返
U11 舊電開始瓜
有冇D唔洗機換電介紹呀咁多位師兄
上兩星期部U11+ 開始壞差電駁口,既刻拎去放換左note 10+。部機係幾好用,但影相同螢幕啲顏色都唔太啱口味。

諗緊泥緊換唔換Piexl 4 或 年尾旗艦HTC,會唔會好奢侈?

利申:用左好多代HTC,唔壞都唔換三叔。
部u19e check完
底牌有問題換左部俾我
今日開始用
又黎restart
咩玩法
10月黎HTC 有新機未?????U13呢
伏已中
換左新機都奶野
準備拎去trade in同等pixel 4
愈出愈差
用緊u11 其實幾好用 so far用左兩年都冇咩大問題 覺得HTC掃Mon係Android中已經最順
不過身邊既人都轉哂左iPhone 今日都終於低頭買埋iphone11

點知真係好撚smooth 好後悔冇早d轉會
用咗兩年u11 最唔滿意都係得size一樣,本身想換11pro/xs 點知11pro冇128/xs減咁少+粒電倒水,11 除咗size最啱心水但係我換機最大誘因就係size
11最貼近返u11個手感
不過pro個手感最好 單手撚哂 又輕 但三鏡好柒
exactly手感冇變我換嚟冇意思
以前QC仲好過宜家
刪左d apps睇下仲有冇事先
d野有問題仲出貨
cls
下次爬吓文先好啲
咩廠都係
其實有追過下post
見過有人問
但好少討論
太冷門
+1
Tune個mon都搞咗我勁撚耐
同埋點解三叔影相可以咁L多噪點
其實點解會想轉iPhone,明明Android機咁多野可以玩
但打機同粒電係正
如果u11+收皮嘅話 你地會換咩機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞