召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
冇話唔得既,不過可能啲線條太實又唔係你鐘意既嘢。仲有紋身真係唔好貪平,雖然有啲廢既都收得好貴,性價比極低
其實睇你都心意已決
唔好再問呢到啲巴絲啦 唔會俾到你想要既答案你
只會令你更加猶豫不決 紋都紋得唔開心
係啊我決定咗 我覺得唔可以係你地口中去斷定個紋身師既實力 咁不如我自己去了解下 不過都唔該你地
依間之前情人節搞過二人同行一人免費
望完個價睇埋啲圖真係唔會敢紋
但睇你去意已決 祝你好運
記得po圖
其實有無美白唔影響
學徒所以學徒價,皮膚一世,你可以揾定cover up
明明之前仲做緊mua
啱啱好一年前out of nowhere佢紋咗紋身師真係好撚兒戲 仲要hashtag半永久紋身 驚死人唔知小消新會甩色同化開 伏到仆街
見到呢啲濕鳩紋身師太嬲太激動 打錯哂啲字
變咗紋身師*
小清新*
我既決心即刻跌哂 屌我都係慎重考慮先
以家做紋身師見下報就可以除時轉職做o靚模,紋身唔駛做得好,只要波大夠吸睛,轉個頭話自己明星連小喬拍埋去無記啲星仔度都差幾皮就知佢地有幾天真
連佢師承邊位高人都唔知添呀
正常學徒一定會講明自己係學徒
佢一年前先開始紋身 已經話自己係tattooist
絲打好激動 我啱啱ig direct咗gaga 但係唔知佢幾時得閒覆
紋身跟一世 我梗係激動
雖然同你素未謀面 但我都唔想睇到有人中伏
唔該哂絲打同樓上咁多位
追左咁耐post都好似無乜見人討論ripped skin既style
係咪而家唔興定無人鐘意?
自己都有啲柒既紋身,雖然唔係濕鳩小清新不過都唔想其他人中伏既
我都有 係紋身師手勢唔好
我都book咗另一個幫我touch up
其實望住自己鐘意既圖但又紋得唔係咁好個陣都幾後悔好彩既係可以搵人補返靚
半永久紋身到底係乜撚嘢,永久就永久,有限就有限,乜撚嘢叫半永久?真係唔撚明
好似紋眉個啲咁
平時捽唔甩 但過一排又會甩色 要定期補色
眉都算 個紋身會甩色化開 但又甩唔哂
想知到底揀半永久紋身既人咩心態
Mari啲紋身真係好正
感激大家 啱啱搵咗佢退訂 同埋gagama覆咗我啦雖然要等耐啲同貴啲 不過都值既
有兩條佢既女
訂都有得退
差d想話你人如其名 好彩你縮番唔去
唉 咁咪好囉
打者愛也 都係唔想你俾錢 無啦啦整撻’喇’
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞