召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
我問紋2個簡單既圖案 細細地紋起個手臂度大概會係幾錢 乜都唔識

係咪直接搵師傳問價會直接啲
https://instagram.com/momomo_tattoo?igshid=pcy6dzpwe52b

有冇人試過,得唔得??
佢d 卡通唔錯wor
建議問返師傅~每個師傅收費都唔同

之前係泰國紋 覺得幾高質
爬左好耐文 但係都係搵唔到有香港紋身師做呢種style
有無巴打有介紹?香港/台灣紋身師都得

香港有冇可能搵到個artist 紋black and grey 有近似呢個級數?
打算年尾飛去搵佢紋

香港人加油
試下ig #水彩紋身 搵下 我有識係做依類但唔想幫佢開名
爬左好耐文 但係都係搵唔到有香港紋身師做呢種style
有無巴打有介紹?香港/台灣紋身師都得
試下ig #水彩紋身 搵下 我有識係做依類但唔想幫佢開名 一係你比方法我pm你傾
想問係邊紋
所有線都化晒喎
紋得呢啲預咗,過多兩年化得仲勁。
有時見到啲人紋寫實,啱啱紋完係好靚好detail,但係過多幾年啲陰影愈來愈淺,之後啲detail開始化。
手勢好既可以keep多幾年,不過都係要再補色
想問下一日紋兩個會唔會好癲?
幾大 幾多都好影響,有人一日比幾位師傅同時紋 紋晒一隻手添
想問下各位師兄
如果齋紋幾個數目字係咪其實唔洗睇個師傅咩style
求其揀間walk in就得
都唔係㗎,驚有啲手勢唔係咁好,紋身一世㗎,上網睇下reviews先無壞
十幾年前紋左三個細圖案。分別係腰同腳面。好似腳鏈咁嘅線條。果時仲係學生唔識咁多,walk-in去老尖紋嘅。又ok喎無咩甩色。
香港加油
幼線化唔化真係好睇手勢
我見有啲朋友紋左幾年都仲好靚 同一開始冇咩分別
不過上面個個就真係化得好勁
有無巴打知香港有無師傅紋山水畫掂?
想問見到有啲位甩完皮啲線化開左
係因為未完全康復 定係果個人紋得唔好呢
新手第一次紋身
其實你地幾個使唔使當住我面講到咁難聽
屌你地老母 真係唔撚顧人感受架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞