召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
未來會,炸完右手覺得佢好撚正所以想搵佢炸背炸腳
炸完啦?你就好
我依加差兩至三次叫完成,但佢想我至少一、兩星期返嚟補色,但其實我真係冇咩時間抽到,一抽唔到就俾説話我聽🤦🏻‍♂️
愈了解佢就愈麻煩🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
我呢個幾好 你可以搵佢 快手價錢公道
Guo Tin Wai
Thx bro share~
好似十一月?
所以我搵師父都會順便搵D黃黃地
,星期六又要聽佢鳩up
上次721個次笑鳩d人真係痴西線,佢總覺得自己兩袖清風,兩邊都唔岩

但冇㗎啦,第一次紋就俾咗佢做,希望可以完成埋佢
搵番紋身師睇啦,我覺得係未好番
落針太大力 爆墨 會個邊滲左d出嚟 好似化化地
如果康復完突起 通常係發過炎,(可能個師傅太大力 搞到皮損好勁 ,好返就突起好似肉芽)
有d就康復照顧傷口照顧得唔好 搞到發炎)
有機會等好耐好耐佢會自己平返(冇咁突,但好少見完全平滑)
Aug/sep 2020
Ig: hktattoocon
唔係話改左澳門?

因為局勢問題
唔關事㗎,有啲針落小小針已經好夠
你唔覺痛可能你覺得紋身係咁 你自己合理化咗姐
無特別突起又可能係枝針原本落針要垂直慢慢拉條線
你個師父可能斜左落針 搞到爆左墨
我又唔知你紋咗乜 如果你好介意 一係加粗dd整體既線
駁睇唔到 一係打少少影㗎啫
都係嗰句 我要見到幅圖先答到你
不過你問返你個師傅,佢應該會諗計幫你執返靚條線掛
自己有一隻歌好鐘意
好想將啲歌詞化為圖案紋落自己度
係咪直接同個紋身師講俾佢設計就得
成日都好驚太抽象

喺(7)見到有巴打問過
都想聽吓大家嘅諗法
成首歌交畀師傅發揮好定揀keywords出嚟好
今年唔攪紋身展
澳門係另一個黎
我想問下有無紋動漫 /漫畫既 推薦
俾埋ig account你都唔睇

咪講原定今年11月延期至2020年7月後
兩樣都關事 前者關係大d
我認為如果唔係太過分, 整體望上去都係靚就無咩問題
因為師傅都係人,唔係機器
不過亦都有啲位係好難出錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞