召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
差唔多啦 同埋我都未知你要幾複雜同埋紋咩位 呢啲條件都好影響,但你話5k真係唔貴
邊位artist呀
有冇ig share
新人黎
應該無乜人識
好鍾意Dr. Woo果種style
(單針 Fine line tattoo)
想問下香港或者亞洲區有冇類似既紋身師?
新手想紋條鎖鏈加英文字 有冇紋身師介紹
如果紋一句中文字
大家會揀咩位多?
煩緊前臂定背中間位
睇咗佢facebook啲圖都好靚。有興趣搵佢但係想睇定啲先 
胸側助骨至腰側,簡單黎講咁樣
請問各位師兄
紋black n grey嘅老虎 獅子
有冇邊個師父係唔錯嘅
即興好正呀 立即行動既感覺勁爽
見到大家都無理樓上啲伸手黨
本身又想屌鳩下佢地幾廿歲人連用instagram搵個紋身師都唔識就唔撚好紋啦廢柴

不過都係算 建議樓上全部去古怪屋 佢地咩styles都做到
由drwoo fine line 到 中文字 到black n grey獅子老虎 佢地都搞得掂 仲價錢合理添啊
香港其實除咗pasifika_tatau,係咪無乜專做圖騰嘅紋身師??好似唔係好覺眼
唔係既,sinkaiser_ink都ok既
sinkaiser_ink不過要排好耐
我早2年整都係排3-4個月而家見佢成日出去紋身展,等耐d唔出奇
之前有巴打好似話傾連排半年,而家可能真係要等九個月
係喎,嗰位巴打好似3萬整背,唔知點呢?
有無紋英文既推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞