召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
未紋過身 想紋個細細地嘅 中意59既style 等flash定比佢設計好?

朋友個紋身,唔知呢個圖算邊種style 大家點睇
一直都好想比全背jayers紋
但冇錢
應該算係Back and grey ?.?
好撚型咩 你班柒頭
可能係師傅手勢唔夠精傷到深皮啫 點都有啲,我啲cover都有呢個問題
佢點樣唔掂? 都想揾佢紋
同求更多old school style 既紋身師
係上年左右有個叫收片tattoo hunter 嘅Ig 出現,主要係追擊同屌鳩無創作不斷上網偷圖偷idea或者直接copy & paste 係唔同人嘅紋身師,呢位紋身師係有份比佢追擊
係上年左右有個叫tattoo hunter 嘅Ig 出現,主要係追擊同屌鳩無創作不斷上網偷圖偷idea或者直接copy & paste 係唔同人嘅紋身師,呢位紋身師係有份比佢追擊

打多咗兩隻字
唔該巴打
紋身師,學就識。但做人有無品德就係最大決定。宜家的唔知佢係咪原創啦 因為個陣已block
睇佢IG有啲紋身啲線唔係做得幾好
但佢有啲idea係幾特別

我手上有個佢師傅做嘅
過咗應該都有三年,啲線都仲好清下
不過佢好似都小接咗同而家啲圖都幾重口味
個IG PAGE係咪收咗皮?
仲記得去到中間佢亂9開炮俾勁多紋身師屌
我都無再睇啦後段
知佢師傅手勢好 但覺得佢唔太有禮貌
所以對佢印象麻麻
再加埋覺得佢地成間嘢都over-priced
出面好多紋身師都好好手勢 但唔會收到咁貴
所以無論點 我都唔會搵59任何一個架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞