召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
睇佢做幾耐囉 如果係複雜作品 如果要25個鐘都1200個鐘 如果再耐啲其實都唔貴,紋身跟一世 有鐘意嘅圖同紋身師 何樂而不為
問咗嗰間野佢話痛得濟都唔會有 因為麻醉膏會影響顏色
所以想知問幼線 有顏色嘅紋身落內側上臂會唔會好痛
6-7cm 咁細 仲要幼線 應該唔會痛得去邊
我估2-3個鐘內 感覺應該似尖鉛筆刮下刮下咁
紋個個人都話係2-3個鐘
但一諗到零麻醉 就咁比隻手佢界就有d擔心
請問係外側定內側上臂?
內側我覺得唔算好痛~不過人人接受痛嘅程度都唔同
怕咪紋外側~冇咩惑覺~
紋到後尾有段時間應該訓著左

老老柒柒呢隻style大家點睇?
我個處想紋呢隻,不過只可以半上臂,番工唔露得🤔
諗左好耐喇,應該會紋呢隻款
想問有冇巴絲紋完隔日去運動?
一早預約左個紋身師 但係打波個賽程前幾日先出
約左星期四紋 星期日打波,好驚紋完發炎
如果出汗應該用濕紙巾定乾紙巾抹乾佢好d?
唔該曬
應該未到發炎個傷口已經爆鳩哂又流哂血。如果係啲有碰撞既運動應該可以收皮,加上得嗰幾日,應該個傷口都仲痛緊,又要擔心有冇整花個紋身,比得都慌有好表現
有冇人搵過laiki紋?覺得佢d圖幾好 但第一頁冇咩人推薦
自己啱心水就得,有好多好既紋身師等人發掘,第一頁既只係比較好姐
知道 唔該曬ching
已經同紋身師溝通左
好彩佢都肯俾我改期
試過紋完第二日就跑步,你又唔會噏住佢嘅,比完拿拿林用乾淨水沖沖再抹乾都得,隔兩日已經好好架啦 表皮都開始生緊出嚟利申 紋完淨係休一日嘅地盤佬
咁你跑步有冇用保鮮紙包住佢呀?同埋你呢個係紋邊個位?我紋手臂 個運動一定要郁手 有啲擔心
想將b女個名紋喺手臂,請問有冇邊位紋身師父會設計字同圖案靚既可以推介?
614 油油行動 正式啟動

大家一齊入黎發夢,幫手推同share出去

614 油油行動 正式啟動
https://lih.kg/1217162
第一頁好多 你搵左自己鐘意既風格先
咁樣做伸手黨 你伸到b女18歲都冇人應你
好唔該,我做一做功課先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞