召集所有紋身及刺青愛好者10

1001 回覆
28 Like 10 Dislike
唔知你知唔知,香港紋身展搞手Gabe係一個超藍中佬,親中到不得之了
知啦
我見過佢喺唔記得邊個社交平台表態添

香港加油
知唔知香港有無⋯都唔知有無機會去旅行
想問下有冇人去過銅鑼灣墨跡刺青?我見佢fb d comment好參次,有啲好高分有啲好低分
同埋佢呢種紋身quote左1800到2500算唔算貴?
做得靚既話 2500唔算貴,
但無見過紋完 甩好晒皮既實物,好難講
香港有既,但同我推既呢啲外國大師差好多好多皮囉
凡事諗野唔好咁灰,你可以上IG睇下 計劃下既,紋身係一生一世,用返3、幾年儲錢 計劃旅行,換嚟一個靚到dum一聲既超班作品 絕對值得 👍🏻
本嚟基於私隱原因 就唔係咁想貼自己啲圖上嚟既,不過 我覺得一幅圖勝過千言萬語,你參考下:
靚到 好似動畫咁好想要
我睇哂你比我既ig 我先發現原來紋身可以紋到咁大開眼介

因為身上面都係得啲字既紋身
係咪值得儲錢、飛8個鐘去整呢?
你既皮膚唔係小學嗰本練字薄,唔係越快填滿就越叻。
紋身跟你一世,你值得最好的! 😉
有無香港既對比下
想睇好返之後既圖 有時d師傅相機靚 同你眼睇都唔同..仲會執埋圖
之前就紋左個... 眼睇好差
佢影完執下放上去又無咩 搞到我都唔信圖
我覺得Karl啲用色都幾靚既,問題係... 感覺上佢唔係好宅男? 所以整動漫野 雖然靚 但個feel唔夠忠於原著

唉… 原諒我廢中 又連登新手,以為貼咗圖 但最後唔見咗,而家補返
https://www.instagram.com/p/Bw4OcKhh_QJ/?igshid=1ecpomntsefcy
https://www.instagram.com/p/B0vmuTxgtFv/?igshid=4zb7oeduuo4g
巴打介唔介意架我tg傾?
我未紋過身,有啲野想問

一張開咗閃光燈,另一張齊靠天花燈
好鬼死靚呀!!!
新日式 定 傳統日式
靚到咁 真係咩都值
幾個靚仔,30歲唔夠,收千幾蚊一個鐘
只能夠講依個價錢有更好選擇
可唔可以勞煩推介哂兩種呀 因為有時都唔係幾識分
再見螢火蟲,正丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞