有冇人胳肋底出汗好臭

461 回覆
487 Like 23 Dislike
但上面有人話會傷到皮膚
sasa有得賣小林m巾,但好似未有香味版
樓主試完ok可以去日本買,直情間間藥妝店都有得買
用滴露重點式洗格肋底
出門口前揸止汗膏
飲多啲水
有隻日本quick beauty 幾好
幾舊水一罐仔
用左幾年 一直都係用佢 暫時最好用 唔止汗但完全零臭味
用開nivea, 我本身都好大汗
用完一日都唔會有味
用左好多年
我都早幾年做咗
做完後腋下黑咗好多
但的確少咗出汗同無咁臭
不過會轉咗係其他位出多咗汗
中學間中用止汗劑 點知後來格肋底生癬
一撻撻啡斑 好易出臭味
係好臭嗰隻
美容院話我用得多止汗劑
塞住曬啲毛孔先搞到咁
後尾拖左兩個月
睇醫生拎業膏搽先好返
以前喺 baby kingdom 見過好多人都話有效
暫時用過最勁都係Nivea走珠
出完汗啲fd聞到我話香
唔黑 但仲係腫到不似人形
整左16500 但我覺得我果個醫生手勢唔係太好 麻醉藥落得重左 做之前狂打麻醉針+藥水
頭幾日胳肋底腫到有個波咁 仲慢慢跌到落個肚到 7-8日舊野先消左 但要退晒腫+手臂神經都好返晒要一個月到

我都係咁卒胳肋底叫人聞 講笑話仲貴過黑松露佢地都話無味
我係細汗但臭狐勁既人 宜家腋下都唔會出汗 真正效果要等d毛生返長先知 因為臭狐好大原因係因為胳肋底毛太長up住d細菌
完全唔痕 係好肉酸同好臭
搽幾日明顯好轉
一星期多啲已經接近好返
當時好撚開心 拖左咁撚耐 終於好返
但從此唔敢用止汗劑/膏
格勒底剃得多都好易臭
啲衫仲浸味同有少少黃漬點先洗得甩
明明唔太熱嘅時候啲汗本身冇乜臭 但係件衫一濕浸味就出哂嚟
下,有出汗,有細菌就有味架啦,根本好正常
有無專玩胳肋底 av
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞